1/23 anonim válasza:
Semennyire. Neonáci és antiszemita propagandaoldal csupán.
3/23 anonim válasza:
Semennyire. Még h Balogh Zoltán zsidó, közben meg református lelkész... xD
4/23 anonim válasza:
Sok személy esetén kíváncsi lennék a "bizonyítékokra", ha már van "zsidók" és "nem bizonyítottam zsidók" kategória. Amúgy meg felőlem lehetne akármilyen a politikus, ha jól végzi a munkáját...
5/23 anonim válasza:
Nem sokkal hiteltelenebb, mint a wiki egyes oldalai...
"Nem túlzottan, olyanokat is zsidónak állít be, akik bizonyítottan keresztény vallásúak.
Balogh Zoli sem zsidó, hanem egy cigánytenyésztő csuhás."
1. A zsidóság nem feltétlenül vallás, hanem származás. Ezzel nem azt mondom, hogy Balog az lenne, csak ne keverjük össze a zsidóságot a vallással.
2. Balog nem lehet csuhás, mert református.
6/23 anonim válasza:
Semennyire. Neonáci és antiszemita propagandaoldal csupán.
Te most beszóltál nekem?
7/23 anonim válasza:
Nem hiteles, de szórakoztató. Imádom, ahogy kiírják egyesek mellé pl. hogy tolvaj. Ezt átvehetné a rendes Wikipedia is. :D
8/23 anonim válasza:
A metapédia se nem igazán neonáci, végképp nem propaganda.
Az oldal egyszerűen csak egy paródiaoldal. Nem lehet komolyan venni.
9/23 anonim válasza:
A metapédia egy internetes lexikon, amit valódi civilek szerkesztenek. Ebből kifolyólag egyes cikkek tényleg szánalmasak, míg másoknak minden szava igaz.
10/23 anonim válasza:
Nagyjából hiteles, de nem mindenben. Balog szerintem is az. Párizs érseke is az volt, miért ne lehetne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!