Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha létrejön egy pánszláv...

Ha létrejön egy pánszláv birodalom Szlávia néven, a magyaroknak lenne benne helyük?

Figyelt kérdés
A magyarok kulturálisan szlávok (szlovákok), csak nem szláv nyelvet beszélnek.

2015. júl. 18. 13:30
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
33%
Kikéem magamnak én nem horvát vagyok hanrm sokac. Nagy a különbség és utálom ha le horvátoznak. Amugy meg szinte semmi sem köt hozzájzu
2015. júl. 18. 14:19
 12/18 anonim ***** válasza:
Bocsi, én meg azt utálom ha lenémeteznek :) De akkor magyar vagy te is.
2015. júl. 18. 14:20
 13/18 ceri ***** válasza:
45%

Ez jó vicc, hogy kulturálisan szlávok vagyunk!

Nyelvileg meg finnugorok.

A Jolán meg görög eredetű név -jelentése jó lány. :))

Te szerencsétlen ! hol voltak a szlávok és milyen szinten amikor mi magyarok pár ezer éven át meghatároztuk Eurázsia történéseit, kultúráját.

Különben meg Sztálin már egyszer létrehozta.

Nehogy már a sötétséghez zárkózzunk fel mindig. Semmi közünk a szlávokhoz.

Európa nem ismerte a kanalat és a villát, vagy az alsónadrágot sem, nem hogy a szlávok. De órákig lehet ne sorolni.

Különben meg már így is elvették a 2/3-ad országunkat. Inkább vissza kellene szerezni. Rablóbandához csatlakozz csak te.

De jó kérdés. Emlős létedre neked a rovarokhoz kellene felzárkózni ilyen alapon.

2015. júl. 18. 14:29
 14/18 anonim ***** válasza:

kösz, ceri, jó, mint mindig

ideje összeszedni magunkat

József Attila

Hazám

[link]

...

Ezernyi fajta népbetegség,

szapora csecsemőhalál,

árvaság, korai öregség,

elmebaj, egyke és sivár

bűn, öngyilkosság, lelki restség,

mely, hitetlen, csodára vár,

nem elegendő, hogy kitessék:

föl kéne szabadulni már!

S a hozzáértő dolgozó

nép gyülekezetében

hányni-vetni meg száz bajunk.

Az erőszak bűvöletében

mint bánja sor törvényhozó,

hogy mint pusztul el szép fajunk!

...

S mégis, magyarnak számkivetve,

lelkem sikoltva megriad -

édes Hazám, fogadj szivedbe,

hadd legyek hűséges fiad!

Totyogjon, aki buksi medve

láncon - nekem ezt nem szabad!

Költő vagyok - szólj ügyészedre,

ki ne tépje a tollamat!

Adtál földmívest a tengernek,

adj emberséget az embernek.

Adj magyarságot a magyarnak,

hogy mi ne legyünk német gyarmat.

Hadd írjak szépet, jót - nekem

add meg boldogabb énekem!

2015. júl. 18. 14:55
 15/18 anonim ***** válasza:
Amúgy meg a birodalom létrejötte is hülyeség, mert az oroszokon meg a szerbeken kívül a többi szláv nép (többnyire) köszöni, de nem kér ebből.
2015. júl. 18. 15:13
 16/18 anonim ***** válasza:

"Ha létrejön egy pánszláv birodalom Szlávia néven"

Viccelsz?

Szlovének, horvátok és szerbek, ukránok és oroszok, csehek és szlovákok, lengyelek és fehéroroszok egy országban?

Gyerekek, ezek a népek úgy utálják egymást, hogy ihaj.

Jugoszláviát is csak erővel lehetett együtt tartani, amikor Tito meghalt rögtön széthullott és százezrével mészárolták le egymást a pánszlávizmus jegyében.

Egyébként a Kárpát-medence amúgy is kimaradna a szórásból, mert a terület nagy részét magyarok, románok, németek, cigányok alkotják és csak kisebbséget képeznek a szlávok (kb. 20%).

Csak kívülről, erőszakkal lehet létrehozni és szétrobbanna az első adandó alkalommal.

Rengeteg vért ontottak azért, hogy független országok legyenek a Balkánon és Kelet-Európában. Nem adnák fel.

2015. júl. 18. 15:26
 17/18 anonim ***** válasza:
Hogy a micsoda jönne létre? Senki nem akar pánszláv birodalmat. legfeljebb valami nagyon sötét orosz nacionalisták. A legtöbb európai szláv nép nem rajong Oroszországért.
2015. júl. 18. 15:28
 18/18 anonim ***** válasza:

Szláv birodalom? Ha!

Néhány szláv nép úgy utálja a másikat, mint pl. Észak és Dél Korea. A szerbek és a horvátok háborúztak egymással nem is olyan rég, az ukránok és az orosz szeparatisták jelenleg is nyomják a harcot a szomszédságban. A lengyelek nem csípik az oroszokat, és én azt hallottam hogy a csehek és a szlovákok között sem rózsás a viszony, ezért is váltak szét. (Mondjuk lehet az utolsó baromság, nem néztem utána). Az apám horvát, ő mesélt sztorikat hogy a régi Jugoszláviában is mennyi ellentét volt a különböző népek között, pláne a katonaságnál volt klikkesedés. Szóval ez a pánszláv birodalom ez a pánszláv birodalom eléggé esélytelen.

2015. júl. 18. 16:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!