Ha létrejön egy pánszláv birodalom Szlávia néven, a magyaroknak lenne benne helyük?
Figyelt kérdés
A magyarok kulturálisan szlávok (szlovákok), csak nem szláv nyelvet beszélnek.2015. júl. 18. 13:30
1/18 anonim válasza:
'magyarok kulturálisan szlávok (szlovákok)': ekkora baromsagot is regen olvastam mar...
3/18 anonim válasza:
A kérdésre válaszolva nem lenne, ahogyan a románoknak sem. A magyarok meg kulturálisan magyarok, sőt a szlovákoknak és horvátoknak is részben magyar kultúrájuk van.
4/18 anonim válasza:
Igen, a Putyin-imádó, Oroszország-mániás félőrülteknek külön tartományuk lesz ott. A normálisak meg végre megszabadulnak tőlük.
5/18 anonim válasza:
A magyarok nem szlávok. A finn-ugor családon belül ugor családba tartozó népcsopott a legközelebbi ma is élö nép csoport a hanti és a manysi. Akik jelenleg Oroszország területén élnek maximum ennyi jogunk lenne az unióba valo csatlakozáshoz
6/18 anonim válasza:
5# A magyar genetika túlnyomó részben szláv és germán, de egy nép hovatartozását nem a genetika határozza meg hanem a kultúrája.
7/18 anonim válasza:
"A magyarok kulturálisan szlávok (szlovákok), csak nem szláv nyelvet beszélnek"
Így igaz, habár rengeteg szavunk származik szláv nyelvekből. Szerintem lenne benne helyünk.
8/18 anonim válasza:
Kedves Veszteségek Úrnője én sokac paraszt vagyok viszont egy cseppet sem gyakorlom a sokac kultúrát. Akkor én magyar vagyok? Pedig még mindig jobban tartom magamat sokacnak mint magyarnak (külföldön mindig ezt mondom). És köszönöm a javitást is drágam vagy ;)
De feltéve a genetikai kérdést, ha a magyarok a brazil kultura szokásait gyakorolná akkor lenne joga belépni egy brazil unioba? Vagy akár milyen más példával felhozva
9/18 anonim válasza:
"A magyarok kulturálisan szlávok (szlovákok),"
Ezért a mondatért,kéretik a kérdezőnek elásni magát, jó mélyre.
Köszönjük.
Lépjünk tovább.
10/18 anonim válasza:
8# Igen magyar vagy, mert annak tartod magad és a magyar kultúra szerint élsz. Nekem meg anyám, apám osztrák volt, én mégse tartom magam osztráknak mert itt nőttem fel és semmi nem köt oda. Téged köt valami a horvátokhoz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!