Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Olvastad Vona levelét Bayernek...

Olvastad Vona levelét Bayernek, ami Orbánnak szólt valójában?

Figyelt kérdés

Tanulságos!

[link]

2010. márc. 5. 13:32
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
83%
Vona leóccsa orbáncot.
2010. márc. 5. 15:04
 12/17 anonim ***** válasza:
0%

Izé, haver, én pasi vagyok, elég feltűnően :D

De oké, értem, te a kiábrándult jobbikosok közé tartozol, az a jobbik eset, a vérnácik, és exmunkásőrök mellett. Majd rájössz, hogy nem ők a megoldás:)

2010. márc. 5. 15:12
 13/17 A kérdező kommentje:

zé, haver, én pasi vagyok, elég feltűnően :D

De oké, értem, te a kiábrándult jobbikosok közé tartozol, az a jobbik eset, a vérnácik, és exmunkásőrök mellett. Majd rájössz, hogy nem ők a megoldás:)

Most nem kezdem el megmagyarázni, miből egyértelmű hogy csaj vagy. Az írásodból kiderül. Kb 25-30között, fősulival. De ez nem ide tartozik.

Nem vagyok kiábrándult, nem is lehetek mert nem sokat voltam itthon az elmúlt 12 évben.

Egyszerűen látom azt hogy az Eu ban mi hogy működik, mi a különbség, mi az ami itt nagyon el van rontva.

De nem látom a Jobbikon kívül azt hogy valóban akarna valamit tenni hogy ne ezen a hamis úton menjünk tovább.

Nekem nincsenek anyagi gondjaim, és ha szärnék az egészre az sem lenne érdekes. De ami itt folyik az nevetséges és megalázó! Az hogy sok ember azt hiszi ez a kapitalizmus! Hát nem ez, és kb olyan messze van mint amikor a rendszert meg akartuk változtatni.

2010. márc. 5. 15:29
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Ez nagyon jo:

"A választás az önök pártja és a Jobbik között dől majd el. A múlt és a szebb jövő között."

"A Jobbik megerősödése miatt egymásra fanyalodott az MDF és az SZDSZ. Most a háttérben önök is ezt teszik az MSZP-vel. Ha minden így folytatódik, ebből nagykoalíciós kormány lesz, csakhogy védjék az elmúlt húsz év közös hazugságait, árulásait és koncát. A hasonló hát tényleg örül a hasonlónak? Hát ide jutottak, elnök úr?"

2010. márc. 5. 15:49
 15/17 anonim ***** válasza:
0%
Ember, fejtsd ki miért vagyok csak, légy oly kedves, a kollégák ezen röhögnek fél órája ugyanis, had kacagjanak még egy kicsit. :D
2010. márc. 5. 16:00
 16/17 A kérdező kommentje:

Ember, fejtsd ki miért vagyok csak, légy oly kedves, a kollégák ezen röhögnek fél órája ugyanis, had kacagjanak még egy kicsit. :D

Pssssssssssssszzz!!!

Nem osztom meg a tudást.

2010. márc. 5. 16:29
 17/17 anonim ***** válasza:

Egy hüle kérdezővel több!:)

Húzzatok még egy strigulát!.)

2010. márc. 5. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!