Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Csak én látom úgy, hogy...

Csak én látom úgy, hogy hazánknak nem a zülledt nyugatot - ahol az aberráció dicsőség, a konzervatív értékeket meg folyamatosan tiporják - kéne majmolnia, hanem olyan országokat kéne követendő példaként maga elé állítania, mint Oroszország és Irán?

Figyelt kérdés
Ahol erős vezetőség van és a társadalom egységes, van identitástudata. Ahol a társadalom bomlasztásáért, züllesztésért vagy bizonyos aberrációk pozitív színben való feltüntetéséért nem fognak haladó gondolkodásúnak tartani - mint egyes helyeken -, hanem keményen megbüntetnek.
2015. júl. 17. 08:29
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem a csodásan fejlett Oroszországhoz és Iránhoz történő felzárkózást azzal kellene kezdeni, hogy kimegyünk az udvarra és elkezdünk Wartburgot szerelni. Pálinkát hozok, mert úgy jobb.
2015. júl. 17. 10:09
 12/17 anonim ***** válasza:
94%

Oroszország minden csak nem egységes, az átlag orosznak töke kivan Putyinnal meg az egész rendszerével, régebben még tüntetések is voltak Moszkvában az ukránok mellett. Az EU szankciók miatt az élelmiszerek ára nagyon megugrott a több millió fillérekért kulimunkát végző orosz ezt igencsak megérzi!

Nem is olyan régen még kísértetiesen hasonló volt a helyzet: a cárok, nemesek a kacsalábon forgó palotákban éltek (csakúgy mint a mai orosz oligarchák), lent pedig a több millió nyomorgó szerencsétlen. Az oroszok korántsem az a mindent lenyelő birka nép aminek sokan itt beállítják őket, bizony ha a családja az éhhalál szélén lesz, fegyvert fog fogni és nekimegy Putyinéknak, és ha egyszer az éhező orosz paraszti tömegek megindulnak ott kő kövön nem marad. Legutoljára 98 éve történt ilyesmi Lenin vezetésével, akkor az összes gazdagot és nemest lemészárolta az orosz nép..

Iránt példaként említeni nem is nagyon értem. Az az ország minden csak nem egységes, a fő etnikum a perzsák mindössze 51%-át alkotják a lakosságnak, mellettük ott van még rengeteg más nemzetiség. De akkor vetítsük át milyen lenne az iráni stílusú Orbán rendszer:

-csak olyan honlapokra mehetnél fel amit a vezér megenged

-ha egy cigány megerőszakolja anyukádat, az nem számít erőszakolásnak, mivel a Saria értelmében csak az a nemi erőszak amit 5 férfi tanú tud igazolni. Szóval ha anyukádat berángatja 3 cigány a bokorba és végigmennek rajta büntetlenül megúsznák.

-ha Orbán ellen szólalnál fel (akár csak neten is) börtönbüntetés járna

-ha durvább stílusban szidnád Orbánt nyilvánosan a Kossuth téren köveznének halálra a Fidesz fanatikusok

-nem ihatnál alkoholt, nem ehetnél disznót

Jó világ lenne?

2015. júl. 17. 10:20
 13/17 anonim ***** válasza:
91%

Sejtettem hogy amint írnak páran, máris kijátszod a 444-es kártyát...én is megkérdezném, hogy miért baj ha más véleményen vagyunk, mint a kurucinfó? :)

Egyébként menj ki és élj Iránban pár évig, aztán gyere haza és aztán legyél ilyen bölcs iránymutató. Jó utat!

2015. júl. 17. 10:22
 14/17 anonim ***** válasza:
5%
Kelet és nyugat között vagyunk. Szerintem más országok majmolása helyett válasszuk az arany középutat. (demokrácia korrupció és melegfelvonulás nélkül)
2015. júl. 17. 10:55
 15/17 anonim ***** válasza:
94%
A kérdező túladagolta magát Shaman Szaniszló szavaival.
2015. júl. 17. 12:54
 16/17 anonim ***** válasza:
5%
Én inkább az izlandi példát venném alapul, mindenesetre Oroszország és Irán nem a demokráciájáért, kultúrájáért érdemel elismerést a jobboldalon, hanem a bátorságuk miatt, hogy szembe mertek szállni az egypólusú világrend ellen. Ezek azok az országok jelenleg akik, feltartják a NATO terjeszkedését kelet felé (Putyinnal akkor lett bajuk, amikor közbe szólt Szíriában).
2015. júl. 17. 14:06
 17/17 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kellene majmolnia senkit sem. Vagyunk elég érett társadalom ahhoz, hogy önálló döntéseken alapuló országot és társadalmat építsünk fel. Más kérdés, hogy ez a mai világban már nem igazán kivitelezhető, mert a nagyhatalmak mindenbe(n) szeretnek beleszólni és befolyást nyerni.
2015. júl. 17. 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!