1/11 anonim válasza:
Nem vagyok fideszes, sőt, de most hogy a jobbos sajtó letámadta a jobbikot, ki lett adva a pártközpontban, hogy róluk kérdezzetek?
2/11 anonim válasza:
Most pontosan az lenne a sláger ha Mesrerházy smaiuzna Orbánnal! " ugyan az"
Ja, még szerencse hogy az SZDSZ ről nem is lehet hallani, az új liberális Bokros Ibolya meg beégett.
3/11 A kérdező kommentje:
Nem, de vajon nem tartanák homofóbnak a plakátot? :> A múltkor, mikor Ékes Ilona fideszes képviselő nagyon helyesen elmondta, mi a véleménye az úgynevezett melegfelvonulásról, még a Fidesz se állt ki mellette.
2010. márc. 5. 09:22
4/11 A kérdező kommentje:
Egyébként a jobbos sajtó letámadásáról annyit, hogy külön szép, mikor a volt Népszabis Bayer kart karba öltve szidja a Jobbikot a gyagyás ufóhívő Csurkával együtt...
2010. márc. 5. 09:24
5/11 anonim válasza:
Miért ne vállalná? A plakátnak semmi köze a homokosokhoz! A szovjeteknél divat volt minden politikussal összecsókolózni!
6/11 A kérdező kommentje:
Na jó, hát a kérdésem is némileg ironikus, de vajon ezt ott fent is tudják?
Engem meglep, hogy mennyire polkorrekt lett a Fidesz minden tekintetben. Az Ékes Ilona ügyön kívül ott van az, mikor azt a képviselőjüket zárták ki a pártból, akinek annyi volt a bűne, hogy egy üres sörösdobozt hajított a rendőrök felé a tévéostrom éjszakáján.
2010. márc. 5. 09:32
7/11 anonim válasza:
Igazuk volt,hogy kizárták a pártból a randalírozót!Tisztességes ember nem támad a rendőrökre !
8/11 anonim válasza:
Kedves kérdező Te nagyon fiatal lehetsz ha nem érted a plakát mondanivalóját.Hidd el hogy aki a Kádár rendszerben élt felnőttként annak nem kell ezt magyarázni,pontosan tudja miről van szó.
9/11 A kérdező kommentje:
ÉN értem. Tetszik is.
A kérdés az volt, hogy MA vállalna-e egy ilyet a Fidesz, vagy rögtön lekevernék, hogy "félreérthető"?
2010. márc. 5. 09:50
10/11 anonim válasza:
Persze hogy vállalná és büszke is lenne rá az egyik legjobb plakátja,90-ben jókat röhögtünk rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!