Mekkora az esélye annak, hogy az iszlám állam beteszi a lábát Magyarországra?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy egy videóban nem említették célpontként Magyarországot, de attól még jelenthet veszélyt itt is, nem?2015. júl. 15. 22:02
1/8 anonim válasza:
Jó nagy hülyék lennének ha már nem lennének itt...
Nem feltétlenül azért hogy Magyarországot támadják, hanem hogy azokat akik őket is támadták:
Németország,franciák,angolok
3/8 anonim válasza:
Én az ő helyükben nem pazarolnám ilyen jelentéktelen országra az erőforrásaimat, amikor lehet robbantani száz más, frekventáltabb helyen is.
4/8 anonim válasza:
Ha vonán múlna, akkor sok. Egy videó felvételben is elmondja, hogy ő behívná őket.
5/8 anonim válasza:
"Az iszlám az emberiség utolsó reménysége a globalizáció és a liberalizmus sötétségében" Vona Gábor
És mindezt egy állítólagos nemzeti párt vezetője mondta! No comment..
6/8 anonim válasza:
Tuti hogy jártak már itt. Épp most fenyegették meg Szerbiát, szóval szerintem nálunk is lehet hamarosan valami csúnyaságra számítani :(
7/8 anonim válasza:
ha ez nem az isis akkor mi? ha embereket behozznak ide fegyvereket is tudnak!
8/8 belapus válasza:
Miután magyar kormány kifundálta, hogy pénzért vásárolható magyar állampolgárság, az IÁ részéről logikus lépésnek kellett tűnnie ilyenek megvétele, mert magyar állampolgárként SZABADON lehet az EU határain belül közlekedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!