AZ iszlám állam kiberháborút indított Magyarország ellen. Mikor takarítják már el ezeket?
Tunéziában is robbantottak MECSETBEN, Jemenben is.
Az USA+szövetségesei is bombázzák őket, Jordánia is, meg ha jól tudom Egyiptom is nekiállt, bár nem tudom, hogy még csinálják-e.
Mikor lesz már ennek vége? Mikor tűnnek el?
Hát hogy már van informatikus tagozata is, mindenképpen nőttek. eddig ez nem volt -.-
Írni kéne nekik ezt a fórumot törjék fel és trollkodják tele
Egész szép indulójuk van, igazi hazafias. Egészen megfogott, mindjárt én is belépek az IS-be. :D
Kezdem azzal, hogy feltöröm a saját jelszavaimat.
Khm....
"Az Iszlám Állam kiberháborút indított Magyarország ellen"
khm khm....
"Fogadjunk, hogy amikor egy kellemes szállodai szobát keresve rákattintott az olcsoszallas.hu weboldalára, nem gondolta, hogy egy szunnita harci dallal és arab nyelvű üzenettel fogadják! Pedig ez történt; az azóta elérhetetlen oldalt feltörték az Iszlám Állam hekkerei."
Nem mintha marha nagy IT biztonsági szakember lennék, még kevésbé katonai szakértő, de valamiért én úgy érzem hogy ez qrva messze van a kiberháborútól.
Először is: Iszlám Állam nem létezik. Csak a bolhából csinálnak elefántot.
Másodszor: ők az amerikai és izraeli érdekeket szolgálják. Ők pénzelik őket, ők adnak nekik fegyvereket közvetett és közvetlen formájában is.
Ők csak a szabadkőművesek, a politikai cionisták és az illuminátusok céljait szolgálják, akik az egész kormányt akarják irányítani. Bezsebelték Amerikát, az EU-n keresztül Európa tekintélyes részét mind politikailag és gazdaságilag. Birtokolják a médiát is. Ezért gerjesztenek ebből rémhíreket, hogy az emberek pánikba essenek, feláldozzák szabadságukat és táncoljanak, ahogy fütyülnek ezek. Ezért találták ki az Iszlám Államot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!