Miért kellene, hogy Magyarország is beszálljon az I. Á. elleni harcba?
Egyáltalán nincs erre szükség.Remélem emiatt is lesznek tüntetések.
Magyarország egyenlőre nem célpontja a terroristáknak, de lehet a jövőben ez változhat, hogyha a kedves kormányunk Putyin után az USA-nak is beakar nyalni, úgy, hogy katonákat küldünk az Iszlám Állam ellen.
Az Iszlám Államnak az Egyesült Államok és a nyugat-európai országok közel-keleti politikája ágyazott meg.Ők felelősek a kialakult helyzetért, küldjék halálba ők az embereiket.
A magyaroknak semmi köze hozzá.
Szerintem is egyszer a büdös életbe ki kellene már maradnunk az ilyenből. A legnyomorultabb ország vagyunk a környéken, de mindig tökösködnünk kell. Én is elítélem a terroristákat, de ez nem a mi harcunk és nem is kellene azzá tenni.
Az amcsikból meg nem szabad kiindulni, ők világéletükbe háborúztak. szerintem imádják. De szigorúan csak másik kontinensen, otthon nem szeretnének lövöldözni, mert az már fájhat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!