Biztosan jó ötlet volt a katonai beavatkozást megszavazni az Iszlám Állam ellen? Feltörtek nemrég újra egy magyar weboldalt
Az OBI magyar weboldalának feltörésével próbáltak megfélemlíteni minket most, ez már rossz jel, és a hazai terrorveszély növekedését igazolja.
Ezeknek a weblap feltoreseknek a zomerol kiderul aztan hogy itthonrol jott, unatkozo kockaktol, akik az isis-el akarnak riogatni.
Szerintem leginkabb meg kene szorni atommal a fovarosuknak szamito Rakka varost.
Én sem értem, hogy mi a retkes ló**** értelme volt szimbolikusan beavatkozni?? Teljesen feleslegesen tettük ki Budapestet terrortámadás potenciális célpontjává, ha nem avatkoztunk volna bele akkor sem lett volna semmi, nem szólt volna semmit a NATO.
A Jobbik ellene volt az egésznek, egyel több ok, hogy rájuk szavazzak.
Mar nem azert de az ilyen feltoresek 99%-a, csak vaktaban lovoldozes.
Rakuldenek par scriptet ismert hibakkal a netre, aztan vagy bejon vagy nem. Most epp bejott, de nem kell ezeket komolyan venni, semmi celzott tamadas nincs mogotte.
Mit megszavazni te barom?
A fidesz csinálta, nem én szavaztam meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!