Más országokban is ilyen "furcsa" a vidékiek gondolkodása?
Úgy látszik, az a középkorias gondolkodás, ami Magyarországon igen erős vidéken, nem csak nálunk van jelen.
De, ott is meglátszik, hogy aki számít az londoni, nálunk meg budapesti.
Ha valakinek bejön, hogy a fajtársát macerálja..legyen.
De ne reklámozza!
Szerintem meg k**vára a vidékiek gondolkodása a normális. Egyszerűen nem tudom felfogni, hogy miért hiszik azt egyesek, hogy teljesen normális ha két nő/pali kavar egymással.
Az elfogadás egy dolog, de úgy beállítani, mintha teljesen normális dolog lenne, egyszerűen elborult elmebetegség.
Az teljesen mindegy városi vagy vidéki, nem furcsa gondolkosás.
Inkább a "furcsa" amit művelnek ezek a ferdehajlamuak.
Ha már fajtalankodnak, legalább csinálják ott ahol nem látja senki.
Már csak azt nem értem, hogy ezek a .......-k nem tudnak szaporodni, akkor miért van belőlük egyre több?
Ez a menő mostanság? Hányok tőlük.
,,Úgy látszik, az a középkorias gondolkodás, ami Magyarországon igen erős vidéken, nem csak nálunk van jelen.
De, ott is meglátszik, hogy aki számít az londoni, nálunk meg budapesti.''
Kérdező, te jó hülye vagy.
Ha nem lenne középkorias gondolkodása a vidékinek, akkor neked most nem lenne mit zabálnod kedves kérdező!
Képzeld már el, hogy ha a magyar paraszt abbahagyaná a földművelést, és elmenne matyó hímzést oktatni Londonba.
Éhen halnál!
Ne légy olyan nagyra magaddal, mert ha azok, akiket lenézel, nem tennék alád mindazt amit bezabálsz, a fasorban sem lennél.
"akkor miért van belőlük egyre több? "
Nincs beloluk tobb. Csak tobben merik felvallalni magukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!