Bevándorlás párti ellenzék azt hiszi, hogy ezzel növeli a népszerűségét?
Télleg egy jó nagy f...suttyó vagy ecsém.
Mostan mija fülemér köll hamissan vádaskodnyi?
Én suttyó is tudom, hogy a MENEKÜLT az nem illegális BEVÁNDORLÓ!
De, ezeknek egy kaptafa!!!
Épp ez a baj!
Pusztán az zavar, hogy ebből a krízishelyzetből kívánnak politikai tőkét kovácsolni, csak mert a kormányt fikázni kell!
-jó én is fikázom, de EZ nem vicc ami TÖRTÉNIK!!!
Csak tudnám, hogy a nem bevándorlóknak miért nem jó, pl Szerbia, vagy Macedónia, vagy akár Magyarország ahol már nem akarják megölni őket?! Miért csupán az EU leggazdagabb országai tűnnek biztonságos helynek?
Na azért, mert ott képzelik el a hátralévő életüket, a fejlett és gazdag Angliában Németországban, Ausztriában. Ezt hívják úgy, hogy gazdasági bevándorlás.
Ezzel nekünk amúgy csak egy bajunk van egyébként. Hogy nem csupa orvos-mérnök kétdiplomás emberek jönnek, hanem a képzetlen tömeg, akinek esze ágában sincs beilleszkedni az európai kultúrába, és szíve szerint csak a szociális rendszeren élősködne, amivel sokkal jobban él, mint kecskepásztorlásból Ázsiában valaha is.
Na őket a nyugat sem szereti. Még a mérnököket orvosokat letelepítik maguknál az illegális bevándorlónak minősített sleppet nálunk zárják menekülttáborba, mi meg nem küldhetjük őket haza.
Az, hogy itt mit művelnek ezek az elemek már most kaphatunk belőle kóstolót, ha megnézzük a híreket a debreceni táborról, vagy szétnézünk csúcsidőben a keletiben.
Az emberek többsége egyébként ezt gond nélkül belátja, csak a fideszofób baloldal és a törzsszavazók nyomják a saját mantrájukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!