Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyarorzságon azért nem...

Magyarorzságon azért nem szeretik a romákat, mert nem értik a kultúrájukat?

Figyelt kérdés

A romáknak különleges, egyedi kultúrájuk van.

Bizonyos dolgokra más a reakciójuk, mint a többi embernek.

Elsősorban nem elnyomni, hanem megérteni kellene őket, illetve több lehetőséget adni az önkifejezésre.

A roma kultúra sok tekintetben ellentéte a magyarnak.A magyar az halvérű, mindig rágódik meg görcsöl.

A romák sokkal pozitívabban látják a világot, sokkal vidámabbak, élettel telibbek, viszont egymás tisztelete nagyon erős.

Szerintem sokan irigylik a romáktól, hogy ilyenek, életvidámak, emiatt is utálják őket sokan.

2015. júl. 12. 21:09
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
53%

"Gyomorforgató vélemények hangoztak el.

Egy kisebbséggel nem lehet így bánni, nem lehet csak úgy elnyomni őket, emiatt vannak a bajok."

Remélem trollkodsz csak, ha nem akkor meg szívből kívánom, hogy minél hamarabb hozzon a sors össze velük! :)

2015. júl. 12. 23:51
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
Minnél több olyan szomszédot kívánok neked, ahol a saját telkeden lehetőséget tudsz nekik adni a megértésre és önkifejezésre. Sok siker kívánok!
2015. júl. 13. 13:41
 23/27 A kérdező kommentje:

Szomorú ez a rasszizmus.

Magyarország addig nem fog fejlődni, ameddig ezt el nem veti.

2015. júl. 13. 14:21
 24/27 anonim ***** válasza:
100%

Social Justice Warrior veszély a GYK-n! xD

De egy troll vagy kérdező. Nekem vannak néger barátaim, akikkel közösen utáljuk a randalírozó, rasszizmusellenességből fehéreket bántalmazó négereket.

Vannak meleg barátaim, akik undorodnak a felvonulástól.

Vannak cigány rokonaim, akik a saját fajtájukat messzire elkerülik.

Biztosan egy szemétnácifasisztagyűlölködő vagyok.

2015. júl. 13. 14:27
 25/27 anonim ***** válasza:

24: Ugyan nekem nem nagyon vannak néger ismerőseim, de a többi stimmel. Mindegyik hasonlóan gondolkodik.

Konkrétan az egyik cigány csajnak megtiltották, hogy szóba álljon a többi cigánnyal pont azért, hogy nehogy lecsússzon.

2015. júl. 13. 16:50
 26/27 anonim ***** válasza:

"Szomorú ez a rasszizmus."

Bocsánat, a rasszizmus, az előítélet.

Nekem tapasztalatom van. Események utáni ítéletem van.

A megtörtént dolgokról való véleményalkotást nem kellene rasszizmusnak nevezni, mert az hazugság és tudatos megtévesztés!!!

2015. júl. 14. 09:06
 27/27 anonim válasza:
Előre bocsánat amit írok. TE nem tudom hol élsz de nagyon jó helyen lehetsz hogy ilyen hülyeség felmerül benned. Téged még biztosan nem loptak meg és biztos hogy nem álltak körül édesanyádat szitkozva és téged lökdösve. Nem ők vannak elnyomva hidd el. Gyerekeket szülnek segélyt kapnak amit magukra költenek és nem iskoláztatják a gyermekeiket. Nem is az lenne a baj h nem iskolázottak mert ugye alapvetően minden ember jónak születik de őket a saját szüleik/környezetük teszi azzá amik. Nem vagyok rasszista(remélem) de már néha nem is tekintem embernek őket amiket tesznek.
2015. júl. 22. 23:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!