Magyarorzságon azért nem szeretik a romákat, mert nem értik a kultúrájukat?
A romáknak különleges, egyedi kultúrájuk van.
Bizonyos dolgokra más a reakciójuk, mint a többi embernek.
Elsősorban nem elnyomni, hanem megérteni kellene őket, illetve több lehetőséget adni az önkifejezésre.
A roma kultúra sok tekintetben ellentéte a magyarnak.A magyar az halvérű, mindig rágódik meg görcsöl.
A romák sokkal pozitívabban látják a világot, sokkal vidámabbak, élettel telibbek, viszont egymás tisztelete nagyon erős.
Szerintem sokan irigylik a romáktól, hogy ilyenek, életvidámak, emiatt is utálják őket sokan.
"Gyomorforgató vélemények hangoztak el.
Egy kisebbséggel nem lehet így bánni, nem lehet csak úgy elnyomni őket, emiatt vannak a bajok."
Remélem trollkodsz csak, ha nem akkor meg szívből kívánom, hogy minél hamarabb hozzon a sors össze velük! :)
Szomorú ez a rasszizmus.
Magyarország addig nem fog fejlődni, ameddig ezt el nem veti.
Social Justice Warrior veszély a GYK-n! xD
De egy troll vagy kérdező. Nekem vannak néger barátaim, akikkel közösen utáljuk a randalírozó, rasszizmusellenességből fehéreket bántalmazó négereket.
Vannak meleg barátaim, akik undorodnak a felvonulástól.
Vannak cigány rokonaim, akik a saját fajtájukat messzire elkerülik.
Biztosan egy szemétnácifasisztagyűlölködő vagyok.
24: Ugyan nekem nem nagyon vannak néger ismerőseim, de a többi stimmel. Mindegyik hasonlóan gondolkodik.
Konkrétan az egyik cigány csajnak megtiltották, hogy szóba álljon a többi cigánnyal pont azért, hogy nehogy lecsússzon.
"Szomorú ez a rasszizmus."
Bocsánat, a rasszizmus, az előítélet.
Nekem tapasztalatom van. Események utáni ítéletem van.
A megtörtént dolgokról való véleményalkotást nem kellene rasszizmusnak nevezni, mert az hazugság és tudatos megtévesztés!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!