Magyarorzságon azért nem szeretik a romákat, mert nem értik a kultúrájukat?
A romáknak különleges, egyedi kultúrájuk van.
Bizonyos dolgokra más a reakciójuk, mint a többi embernek.
Elsősorban nem elnyomni, hanem megérteni kellene őket, illetve több lehetőséget adni az önkifejezésre.
A roma kultúra sok tekintetben ellentéte a magyarnak.A magyar az halvérű, mindig rágódik meg görcsöl.
A romák sokkal pozitívabban látják a világot, sokkal vidámabbak, élettel telibbek, viszont egymás tisztelete nagyon erős.
Szerintem sokan irigylik a romáktól, hogy ilyenek, életvidámak, emiatt is utálják őket sokan.
Mit szólnál hozzá, ha életvidáman és röhögcsélve körbevennélek téged 4-5 haverommal és félhalottra ütnénk-rúgnánk?
Vagy akkor már nem tetszene annyira a roma kultúra?
Cigányok... mszp-s vagy? Mert nekem egy régi szoci suliban kb. verekednem kellett velük... én voltam az egyetlenegy magyar pedig jóhírű suli volt...
Ugyanmá! Hol van azoknak kultúrájuk! (tisztelet a kivételnek)
A cigányoknak alapvetően 2 típusa van: a zenész, dolgos cigányok (igen, van olyan! láttam olyat) és a büdös, emberszabásúak.
Sajnos a másodikból sokkal több van. És ez most nem bőrszín alapú megkülönböztetés, ez népi sajátosság. Régen is voltak ilyenek, csak nem annyi mint ma! Szerinted akkor szerették őket az emberek? Találd ki: NEM.
Szóval megértek minden embert, aki az utóbbi 10-20 évben lett rasszista, már bocs.
Amúgy az a fő ok, hogy lassan MI vagyunk a kisebbség! Mi magyarok MAGYARországon, nem CIGÁNYországon!!!!
Telenyomták a fejüket támogatással, gyerekgyárakat létesítettek, mi magyarok pedig nyögjük őket anyagiakkal együtt!
És ha MI csinálunk vmi rosszat (pl. olyan boltban vásárolunk, ahol nem kell adózni-erről van 1 sztorim) akkor mehetünk ide-oda ügyvéd x év böri...
A cigányokhoz meg félnek hozzászólni.... ilyet is hallottam....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!