Miért kell gyűlölettel fogadni a menekülteket?
mért kihez csatolták az országot te nagyon nem okos?érveljél ne csak írogassál. többségében magyar kisebbségek által lakott területeket adtak a szomszédoknak vagy új országok az adott területen többségben lévő népek kapták a területeket. vagy én tudom rosszul és kassa meg nagyvárad az usához esetleg angliához került?szerintem nem odacsatolták a területeket. a németeknél nem voltak kisebbségben belőlük nem is alakultak új országok.míg a törökökből például irak és szíria is kivált.a törökök sok területet visszaszereztek.de a többségében nem török területeket már ők sem tudták.szóval egyáltalán nem mindegy ki lakik egy adott területen.nyilván egy 100%magyar terület visszatért volna.
de elfogadom ellenérvnek az xd lol-t mert látom csak ennyire telik tőled.értelmiségi-.-
Én nem fogok érvelni ez ellen.Aranyos vagy, hogy ezt elvárod, de ez nem vitatéma.Írtál valami agyatlan hülyeséget, Én pedig kinevettelek.Ennyi történt.Nem kell zokon venni.Ez ezzel jár.
„mért kihez csatolták az országot te nagyon nem okos?”
Ez most hogy jött ide?XD Már te is belekavarodtál.
hűű de te valószinüleg nagyon nagy okosságokat irogatsz azért van 35%-od.csak a többi gonosz hozzászóló pontozza le amiket írsz mi?de amúgy a nobel bizottság minden évben kitüntet gondolom.
én leírtam a tényeket te meg annyira primitiv vagy hogy semmi értelmeset nem írsz csak röhögsz meg marhaságokat fecsegsz.gratulálok.én sem szeretnék vitázni veled mert a vita partnereimtől elvárok legalább 1 darab agysejtecskét.akkor már lehet érvelni.te még annyit se mondtál mi az ostobaság szerinted.
de tutira igazad van csak szín magyar területeket csatoltak el szlovénia ausztria burgenland része szlovákia románia nyugati fele kárpátalja szerbia horvátország ma is száz százalék színmagyar lakosságú terület.
hát hallod én a te helyedben nem röhögnék másokon hanem szégyenemben elbújnék.
az meg mi hogy hogy jött ide? hát nem ez volt a vitatéma?
ha szerinted butaság hogy az országot a kisebségek miatt darabolták fel akkor illene indokolni hogy mi miatt. hallod te tényleg olyan sötét vagy a sakktáblán csak paraszt lehetnél.
„de tutira igazad van csak szín magyar területeket csatoltak el szlovénia ausztria burgenland része szlovákia románia nyugati fele kárpátalja szerbia horvátország ma is száz százalék színmagyar lakosságú terület.”
Ezt sohasem állítottam ezt és nincs is köze ahhoz, amiről beszélünk.
„hűű de te valószinüleg nagyon nagy okosságokat irogatsz azért van 35%-od.csak a többi gonosz hozzászóló pontozza le amiket írsz mi?de amúgy a nobel bizottság minden évben kitüntet gondolom.én sem szeretnék vitázni veled mert a vita partnereimtől elvárok legalább 1 darab agysejtecskét.akkor már lehet érvelni.te még annyit se mondtál mi az ostobaság szerinted. hát hallod én a te helyedben nem röhögnék másokon hanem szégyenemben elbújnék.”
Ez nem igazán győzött meg.Azt sem tudod, hogy miért kapnak az emberek nobel békedíjat.Ezek aztán kemény érvek.
„az meg mi hogy hogy jött ide? hát nem ez volt a vitatéma?”
Nem, nem ez volt.
„ha szerinted butaság hogy az országot a kisebségek miatt darabolták fel akkor illene indokolni hogy mi miatt.”
Ezt sem mondtam.Idáig erről szó sem volt.Ezt is most hoztad fel.Te ezt írtad:„"A magyar lakosság már 1848-ban is csak 45 %-ban volt magyar"
szét is szakítottak az országot a kisebbségek. lásd:trianon ”.Én meg azt mondom, hogy az hülyeség, hogy a kisebbség szakította szét az országot.nem Ők okozták Trianont. Mo. Elveszítette a háborút, Antant pedig megbüntette a vesztes országokat, ahogy ez lenni szokott. Mo-t kicsit keményebben, de ha a magyarok akkoriban nem akartak volna háborúskodni meg mohón növelni az egyébként is hatalmas területüket, akkor most az országunk egyben lenne és nem lenne sem Trianon, sem Trianonnal való komoly félreértések.Lehet, hogy nem értenek ezzel egyet sokan az ezen az oldalon és ebben a témakörben aktív emberek, akik ép idekeverednek (szóval elég szűk csoport), de attól még a tény tény marad.Te pedig nem beszéltél tényekről.Csak a te szélsőséges ostoba véleményedről. ÉN pedig azt várnám el a vitapartnereimtől, hogy legalább nagyjából tudjon helyesen írni, mert így a primitív jelzőre te szolgálsz rá.(van egy kis segítséget is)Ha haragudni akarsz valakikre Trianon miatt, haragudj az akkori magyar kormányra/népre vagy az Antantra, hogy ilyen túlzott büntetéssel sújtotta az országot, de ne vonj bele harmadik résztvevőket.Annak már nincs értelme.Mit kellett volna tenniük?Visszaadni a területeket?Egyrészt senki nincs olyan hülye, másrészt nem hiszem, hogy megengedték volna nekik.Az Antant keményen meg akarta büntetni Mo-t ha van kisebbség, ha nincs.
Az a baj, hogy idejönnek, közben meg ők nem vesznek minket emberszámba. Tartsuk el őket, de mivel mi nem vagyunk muzulmánok, lenéznek minket. A nemi erőszakről szólva pl. ők azt gondolják, hogy mivel nálunk van házasságon kívüli szex, ezért minden európai nő k.,a nemi erőszak nem is erőszak, hiszen ezeknek a nőknek tök mindegy, hogy kivel. Ráadásul még csak nem is muszlimok, mert azért ha az ő országukban egy muszlim nőt megerőszakolnak, hiába alacsonyabbrendűek a nők, keményen megtorolják, hiszen egy férfi (az édesapja, vagy a férje) tulajdonába rondítottak bele. Itt ez szerintük nem bűn. Na, ezért ne jöjjenek ide. Tartsák be a törvényeket, dolgozzon, fizessen adót. Akkor rendben van. Na de mindenki tudja, hogy itt nem erről van szó.
Jönnek, mert nekik ott rossz, és azt hiszik, hogy itt majd milyen jó lesz nekik. Én értem, hogy miért jönnek, de attól ez még probléma nekünk, és nem tudjuk eltartani egész Afrikát. Van itt is elég szegény ember, akin nem segít a kutya sem, nem kéne még ezt fokozni.
Kérdező. Olvasd el kicsi csillag és rá jössz miért az ellenszenv.
Vagy nézz be a Keletibe Pesten, az arabokhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!