Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért kell gyűlölettel fogadni...

Miért kell gyűlölettel fogadni a menekülteket?

Figyelt kérdés
Különféle -leginkább a jobb -és szélsőjobboldali- médiumok ijesztgetnek a menekültekkel, hogy rabolnak, fosztogatnak, nőket erőszakolnak meg stb. Én nem értem ezt az ellenségeskedést, kinek ártanak ők azzal, hogy átutazás céljából (többnyire) ide jönnek? Vagy ismernek-e személyesen bárkit, aki külföldről menekült ide? A sok nő és gyerek, aki köztük van, kinek árt? Sokan képzett emberek, akik dolgozni, és nem élősködni akarnak. Azt veszem észre, hogy a kormánypropaganda szépen elérte a célját, és kibújt a szög a zsákból azt illetően, hogy miként viszonyul az ország lakossága a külföldiekhez. Amikor nemrégiben az ukránok jöttek át ide hullámokban, az nem volt baj? Vagy a délszláv háborúk idején, amikor bosnyákok, horvátok jöttek? Ja, hogy ők fehérek voltak! Szerintem az emberek a bőrszín, vallás alapján ítéli el ezeket a menekülteket, bárki bármit mond, én többnyire ezt a véleményt hallom, hogy "mocskos négerek, arabok". Ismerek olyan embert, aki Afrikából menekült ide, és rendes,becsületes ember,dolgozik,a gyerekei rendesen járnak iskolába. Mindenkinek egyformán piros vére van, nem úgy kell hozzáállni ehhez a helyzethez, hogy a bőrszínt, vagy vallást, hanem hogy az EMBERT nézzük, aki segítségre szorul. Humánus módon kellene viselkedni, nem pedig ellenségesen, csak azért, mert aki egy háború vagy szegénység által súlytott helyről ide jön, fekete bőrű, vagy muszlim vallású.A magyarok is kimennek külföldre, ott mi is ugyan ilyen "mocskos bevándorlók" vagyunk. "Ahogy ítélsz,úgy ítéltetsz."

2015. júl. 9. 19:07
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
18%
Engem nem lep meg, hogy gyűlölettel fogadják. Ilyen nép a magyar. Még a saját fajtájával is bunkó, nemhogy azzal, aki az országhatáron túlról érkezik.
2015. júl. 10. 07:09
 12/28 anonim ***** válasza:
76%

Mi csak érvényesítjük a jogainkat. Ez a föld a magyaroké! Ha nincs annyi esszük hogy kiharcolják maguknak a jobb körülményeket, akkor dögöljenek meg!

Nekem mikor segítene bármelyikük?

A miniszterelnökúr az egyetlen logikus intézkedést teheti az áradat ellen. Gátat emel! Harcost állít!

2015. júl. 10. 10:51
 13/28 anonim ***** válasza:
81%
Kérdező, ha te is egy menekülttábor közelében élnél, akkor megkapnád a kérdésedre a választ.
2015. júl. 10. 11:57
 14/28 anonim ***** válasza:
61%
A Kormány nem a menekülteket fogadja gyűlölettel.A bevándorlókkal van a probléma,ne keverd a szezont a fazonnal!
2015. júl. 10. 16:25
 15/28 anonim ***** válasza:
75%

A kérdésedet olvasva, csak egy dolog jutott eszembe, te hogy lehetsz ilyen agymosott?

Kb. az jutott eszembe,amikor az egyetemen cigány kultúrát tanított a docens, (abban a városban nem voltak jelen),és előadta, hogy mennyire kedves, humánus, családszerető népség,csak a magyar lakosság ilyen szemét, hogy nem értékeljük őket eléggé.

Konkrétan felállt egy csaj órán, és megkérdezte, hogy legyen szíves mondja már el, hogy mégis kikről beszélünk, mert ő valahogy nem talál ilyen cigányokat Magyarországon. A tanárnő meg volt lepődve.

Naaa. Ez van. A magyar lakosság már 1848-ban is csak 45 %-ban volt magyar. Ne mondjátok, hogy nem vagyunk befogadó népség, szinte nincs olyan ember, akinek a családfájában nem volt külföldi. Nekem finnek a felmenőim.

De én laktam kint Angliában pl. Na, ott is ez a duma ment, amit te leírtál. A szót nem volt szabad kimondani, hogy fekete. Közben meg bandákba verődve fosztogatnak az utcán, a rendőr meg elfordul, mert nem mer velük konfrontálódni.

2 év után egy barbecue-party jutott el oda az angoltanárunk, hogy kifakadt, hogy ezek a .....! De hozzátette, hogy ezt csak nekünk mondja, mert itt nem illik ilyeneket mondani.

2015. júl. 11. 00:34
 16/28 anonim ***** válasza:
75%

"A magyar lakosság már 1848-ban is csak 45 %-ban volt magyar"

szét is szakítottak az országot a kisebbségek. lásd:trianon

hány új ország jött létre belőlünk...

az meg valóban gyalázat hogy most már fordított diszkrimináció van.régen elítélték a feketéket stb.most már a fehéreket.ez most jobb?

én nem voltam itt 200éve és nem tartottam rabszolgákat.de azt se tűrném hogy rabigába hajtsanak.se fekete se fehér.sosem lesz egyenlőség mert ha valaki megkapja az egyből felsőbbrendűséget követel.

2015. júl. 12. 13:30
 17/28 anonim ***** válasza:
24%

Sziasztok.

Reagálnék néhány kommentre Szegediként, tehát a menekültek közeléből.

Azért jönnek papírok nélkül mert ott ahonnan elmenekültek ezeket szinte lehetetlen beszerezni..Gondoljunk bele a háborútól mentes Magyarországon milyen a bürokrácia, hát akkor egy háború sújtotta országban.

Minden nap a vasútállomáson keresztül jutok el az egyetemre, ahol érdekes módon még sosem támadott meg egyetlen migráns sem, sőt még veszélyben sem éreztem magam..

De a magyarnak mindig gyűlölni kell valakit, a kommunisták, bankok, Brüsszel, rezsidémon után úgy néz ki pont a menekültek isszák meg ennek a levét. Rágjuk csak tovább a gumicsontot közben Szíjjártó ingatlanügyeit Rogán és Lázár magától növő lakását, az amerikai kitoltottak nevét továbbra is homály fedi!

2015. júl. 12. 23:11
 18/28 anonim ***** válasza:
86%

akkor te bemennél a debrecenben garázdálkodó menekülteket közé is félelem nélkül?

jó hogynem a pályaudvaron támadnak rád.

én se félek fényes nappal a forgalmas utcán.azért attól függetlenül éjjel egyedül kihalt sötét utcákba már eszembe nem jutna kimenni.

2015. júl. 12. 23:39
 19/28 Neuhauser László ***** válasza:
85%
Aki illegálisan lépi át a határt attól eleve nem sok jóra lehet számítani
2015. júl. 14. 00:15
 20/28 anonim ***** válasza:
58%

„"A magyar lakosság már 1848-ban is csak 45 %-ban volt magyar"

szét is szakítottak az országot a kisebbségek. lásd:trianon”

XD Valószínű ez történt. lol

2015. júl. 15. 17:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!