Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért kell gyűlölettel fogadni...

Miért kell gyűlölettel fogadni a menekülteket?

Figyelt kérdés
Különféle -leginkább a jobb -és szélsőjobboldali- médiumok ijesztgetnek a menekültekkel, hogy rabolnak, fosztogatnak, nőket erőszakolnak meg stb. Én nem értem ezt az ellenségeskedést, kinek ártanak ők azzal, hogy átutazás céljából (többnyire) ide jönnek? Vagy ismernek-e személyesen bárkit, aki külföldről menekült ide? A sok nő és gyerek, aki köztük van, kinek árt? Sokan képzett emberek, akik dolgozni, és nem élősködni akarnak. Azt veszem észre, hogy a kormánypropaganda szépen elérte a célját, és kibújt a szög a zsákból azt illetően, hogy miként viszonyul az ország lakossága a külföldiekhez. Amikor nemrégiben az ukránok jöttek át ide hullámokban, az nem volt baj? Vagy a délszláv háborúk idején, amikor bosnyákok, horvátok jöttek? Ja, hogy ők fehérek voltak! Szerintem az emberek a bőrszín, vallás alapján ítéli el ezeket a menekülteket, bárki bármit mond, én többnyire ezt a véleményt hallom, hogy "mocskos négerek, arabok". Ismerek olyan embert, aki Afrikából menekült ide, és rendes,becsületes ember,dolgozik,a gyerekei rendesen járnak iskolába. Mindenkinek egyformán piros vére van, nem úgy kell hozzáállni ehhez a helyzethez, hogy a bőrszínt, vagy vallást, hanem hogy az EMBERT nézzük, aki segítségre szorul. Humánus módon kellene viselkedni, nem pedig ellenségesen, csak azért, mert aki egy háború vagy szegénység által súlytott helyről ide jön, fekete bőrű, vagy muszlim vallású.A magyarok is kimennek külföldre, ott mi is ugyan ilyen "mocskos bevándorlók" vagyunk. "Ahogy ítélsz,úgy ítéltetsz."

2015. júl. 9. 19:07
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
81%
Gondolom, az összes videó a randalírozásról meg az emberek zaklatásáról, ami a netre felkerül, mind-mind csak CGI, valami ügyes grafikus munkája... Ugye? Láttál te már ilyen embert, vagy a a biztonságos környezetben, minden információ nélkül próbálsz olyan gondolatokat táplálni, amitől majd jó embernek érzed magad, és mások is megtapsolnak?
2015. júl. 9. 19:42
 2/28 A kérdező kommentje:
Láttam már ilyen embert,mint említettem.Azt senki sem mondta,hogy nincsenek negatív elemek is közöttük,de pár ember,pár eset alapján nem kellene általánosítani és egyből ítélkezni.Az információkról csak annyit,hogy nem a szélsőjobboldali portálokról kell őket beszerezni ;-)
2015. júl. 9. 19:46
 3/28 electroman75 ***** válasza:
81%
Miért nem költöztetsz magadhoz párat. Így hogy te csak a messzi-messzi galaxisból nézed őket nem vagy hiteles! Csak a személyes tapasztalás után tehetsz ilyen messzemenő következtetéseket mint fent írtál!
2015. júl. 9. 19:55
 4/28 anonim ***** válasza:
84%
Miért nem nyitsz egy menedék szállót ha ennyire szereted őket. Itt osztod az észt. Egyébként mindegy milyen színűek . Képzett emberek mi? Az egyikük minden bizonnyal fegyver műves azért hadonászott kardal.
2015. júl. 9. 19:57
 5/28 anonim ***** válasza:
84%
Ha az illegálisoknak annyira nincsen takargatnivalójuk, rendben vannak, mint ahogy állítod, miért a hatóságok kikerülésével, félrevezetésével jönnek ?
2015. júl. 9. 20:18
 6/28 anonim ***** válasza:
68%
A probléma ott van, hogy 10-ből 8 olyan fajta amiket a videokon mutogatnak. Ha a szomszédodban lenne egy szálló nem így gondolnád, ahogy a kérdésben... mikor minden úszna a szeméátben, meg késő estig ordibálnának akkor hamar megváltozna a véleményed.
2015. júl. 9. 20:21
 7/28 anonim ***** válasza:
66%

"ijesztgetnek a menekültekkel, hogy rabolnak, fosztogatnak, nőket erőszakolnak meg"

ne zavarjon okoska de ezek tények,megtörtént esetek.amiket jóval sűrűbben követnek el mint az európai polgárok.sőt több brutális gyilkosságot is követtek már el.

"sok nő és gyerek, aki köztük van, kinek árt? Sokan képzett emberek, akik dolgozni, és nem élősködni akarnak."

az a gyerek tíz év múlva kirabol. persze az afrikai képzési rendszer világhírű-.- főként azért mennek angliába ahol véletlen 350ezres segély van

"amikor bosnyákok, horvátok jöttek? "

ők legalább kultúráltan viselkednek és nem gyújtogatnak kukákat mint debreceni haverjaid.

visszakérdezek.ha én mennék szíriába vagy közép afrikába engem békében szeretetben fogadnának vagy ebédre megsütnék a fehér hátsómat?

egy magyart egy franciától angoltól stb nem tudsz megkülönböztetni.azonos kultúra viselkedésforma,vallás,bőrszín stb

2015. júl. 9. 21:29
 8/28 anonim ***** válasza:
73%

Itt senkinek sincs baja azokkal az Afrikából származó emberekkel, akik TANULNI ÉS DOLGOZNI jöttek.

Rengeteg nagyon jó orvos van pl. közöttük.

De ők egyetemre jöttek, egyenesen ide, Magyarországra, nem pedig "átutaznak", miközben (némi költői túlzással) mindent letarolnak.

2015. júl. 9. 21:34
 9/28 anonim ***** válasza:
74%
Amikor hárman erőszakoltak meg egy 16 éves lányt Bicske közelében, az meg sem történt, ugye? Az, hogy a bicskei tescoban folyamatosan hangoskodnak, ordibálnak, 8-10 fős csoportokban, nem akarnak fizetni, az semmi, ugye? A minapi debreceni események? A sok ember, aki panaszkodik rájuk biztos csak kitalálja. Sajnálom, de addig nem érdekel, hogy mennyi jó és mennyi rossz közülük, míg az én életemet, komfortzónámat fenyegeti AKÁR EGY IS. Ja, és ne hasonlítsuk már a délszláv háborúhoz, meg a környékhez. Azok teljesen más kultúrkörből jövő emberek voltak. Nem mindegy, hogy kit integrálunk, egy arabot, egy feketeafrikait, vagy egy horvátot...
2015. júl. 9. 21:35
 10/28 anonim ***** válasza:
50%

Kérdező, ha ennyire nem hiszed el, hogy a bevándorlók törnek-zúznak, rajcsúroznak, mert azok a portálok mind nácik, akkor miért nem mész ki real life és nézed meg magad? Tapogasd is meg őket, nem-e hologramok...

*facepalm*

2015. júl. 10. 01:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!