Amikor megszólalnak a légó szirénák ti mit csináltok?
Az utóbbi években volt többször előre bejelentett légoltalmi sziréna teszt, amiben megszólaltatták őket. Pár hete azonban nagyon megijedtem, mert nem hallottam róla, hogy lesz-e teszt és rohadt hangosan megszólaltak, amikor éppen jöttem haza bevásárlótáskákkal a piacról. Nem tudtam, hogy ez csak teszt vagy igaz-e és jön az atombomba.
Földbe gyökerezett lábbal álltam ott, az eszemmel rohantam volna elbújni, de az érzelmeim próbálták hitetgetni velem, hogy ez is csak teszt, nem lesz semmi. Aztán szerencsére tényleg csak teszt volt.
"Semmilyen oktatás nem volt"
Ne hazudj! Polgárvédelmi oktatás mindenütt volt!
Én bebújok a hűtőbe.
Senki nem nézte az Indiana Jones 4-et?
Amúgy legutóbb épp kakkantottam amikor megszólalt. És az hosszú teszt volt, amilyen addig még nem volt. Akkor egy kicsit be voltam sz . rva, már ha ilyes féle képzavarral élhetek. Végül aztán nem kellett kakis hátsóval menekülnöm, mert elhallgattak a szirénák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!