Amikor megszólalnak a légó szirénák ti mit csináltok?
Figyelt kérdés
Az utóbbi években volt többször előre bejelentett légoltalmi sziréna teszt, amiben megszólaltatták őket. Pár hete azonban nagyon megijedtem, mert nem hallottam róla, hogy lesz-e teszt és rohadt hangosan megszólaltak, amikor éppen jöttem haza bevásárlótáskákkal a piacról. Nem tudtam, hogy ez csak teszt vagy igaz-e és jön az atombomba.
Földbe gyökerezett lábbal álltam ott, az eszemmel rohantam volna elbújni, de az érzelmeim próbálták hitetgetni velem, hogy ez is csak teszt, nem lesz semmi. Aztán szerencsére tényleg csak teszt volt.
2015. júl. 8. 12:47
1/17 anonim válasza:
Az ágyúhoz rohanok, betöltök, és várom a felettesem parancsait.
2/17 anonim válasza:
Ha az atombomba jön, akkor rohadtul mindegy mit csinálsz, szóval attól ne félj :-)
3/17 Rezi Dencia válasza:
Te még ezt sem tudod? Az ajtószárfák közé kell állni, vagy az asztal alá kell bújni. Nem figyeltél az oktatáson?
4/17 anonim válasza:
Ha jon az atom, akkor teljesen mindegy mit csinalsz, halott vagy.
Ha nem azonnal, akkor nagyon rovid idon belul.
5/17 A kérdező kommentje:
Semmilyen oktatás nem volt, legalábbis az iskolában nem tanultunk ilyet, csak magáról az atombombáról fizika órán.
2015. júl. 8. 13:09
6/17 BlackSword válasza:
Ha atombomba jön, akkor nézd meg a robbanást, és lapos kúszásban irány a temető...
9/17 anonim válasza:
A wekerle környékén hallottad? Mert én is hallottam ott valamit, persze én egyből azt gondoltam, valami bolond szórakozik és vett egy olyan szirénát, de azért elgondolkoztam, hogy meg kéne nézni a híreket, hátha felrobbant valami vegyigyár. Szóval akkor rádió, tv, internet ha már gyanús a dolog.
10/17 anonim válasza:
Megvárom , míg bejelentik , hogy a "próbának vége". Nálunk előtte 2X bemondják , hogy "ez csak próba". Szokd meg , nem lesz nehezebb , mint a pesti szilvesztereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!