Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi ez az idióta ellenkampány...

Mi ez az idióta ellenkampány a plakátokkal?

Figyelt kérdés
Valamelyik nap olvastam egy plakátot ugyanabban a stílusban, mint a kormányé, de azzal a szöveggel, hogy "Az egynyelvű ország gyenge és sebezhető, Szent István" vagy valami hasonló. Na most, én nem szimpatizálok a kormány plakátjaival sem, hogy ezt tisztába tegyük már az elején, feleslegesnek tartom. De ez?! Eleve mi ez a liberális maszlag már megint? Jó hogy nem azt mondják, hogy fogadjunk be minden arabot, négert, cigányt, képzetlen, tanulatlan, nagyrészt analfabéta embertömegeket (tisztában vagyok vele, hogy vannak köztük tanultak is, kb 2-3%), aztán majd oda jutunk, hogy 60%-ra csökken a magyarság aránya, mint anno, nem? Semmi bajom nem lenne a gondolattal, ha arra irányulna, hogy hívjunk ide tanult, művelt, igényes németeket, angolokat, svédeket, akárkiket. De nem erről van szó. Ne haragudjatok, de nálam ez kiverte a biztosítékot...
2015. júl. 5. 21:16
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
87%

# 7/9 Időpont ma 21:39

Sokat kell még tanulnod az iróniáról és a szarkazmusról barátom...

2015. júl. 5. 21:55
 12/21 A kérdező kommentje:
Tudod ebben a kategóriában már nem nagyon lehet meghatározni, hogy ki mit szán iróniának és mit gondol komolyan, amilyen emberek ide járnak manapság.
2015. júl. 5. 22:29
 13/21 anonim ***** válasza:
89%

Van egy plakát. Erre rá van írva egy idézet. Te arra gondolsz, hogy biztos ezt és ezt akarták sugallni. Majd jól felháborodsz az ezen és ezen, ami felháborító dolgot ezek után szerinted biztos a gaz liberálisok raktak ki.

[link]

Jóember, ez egy idézet volt. Nem több, nem kevesebb. Egy gondolatébresztő. Hogy neked mi jut eszedbe erről, az a te tulajdonságod. Nem a plakátkirakasztóé. Egy szóval nem írták, hogy fogadjuk be analfabéta embertömegeket. Ezt te találtad ki. Saját magadon vagy felháborodva.

2015. júl. 5. 22:40
 14/21 anonim ***** válasza:
37%

Ki vannak osztva a lapok. A Fidesz szavazatot nyer, ha kampányol. A Jobbik szavazatot nyer, ha csöndben marad. A baloldal pedig csak bukni fog és belekényszerül abba, hogy ellenkampányoljon. Egyébként a legtöbbet egy bizonyos viccpárt plakátolta ki, nem a baloldal.

Elfelejted, hogy a kampányok soha nem neked szólnak, hanem az ostoba tömegnek. Te egy szavazatot érsz, a csőcselék meg sok százalékot.

2015. júl. 5. 22:42
 15/21 anonim ***** válasza:
38%

Mint sok más idézetet, ezt is rosszul használják.

Valójában nem az országot, hanem a királyi udvart jelenti. Diplomáciai kapcsolatok kiépítése szempontjából volt fontos. Köze nincs ahhoz, hogy milliószám kéne idegeneket befogadni, ez csak belemagyarázás.

Nem lehet királyi hatalmat megszilárdítani mesterségesen előidézett tömeges népvándorlással. Ennyire ne nézzük már hülyének Szent Istvánt.

2015. júl. 5. 22:45
 16/21 A kérdező kommentje:
Gondolatébresztőnek ezer más dolgot ki lehetett volna írni, ebben az adott közegben, az adott szituációban mi másra gondolhatna az idézettel kapcsolatban az ember?
2015. júl. 5. 22:46
 17/21 anonim ***** válasza:
28%
Látod? A #10 tudja a tutit! Kb ugy mint az Iszlám Állam.
2015. júl. 5. 23:01
 18/21 anonim ***** válasza:
16: én például kb. arra gondoltam mint 15 írt (bár nyilván a királyi udvar azért manapság már jóval nagyobb kört fed le).
2015. júl. 6. 00:12
 19/21 anonim ***** válasza:
cirkusz
2015. júl. 6. 01:22
 20/21 anonim ***** válasza:

Egy igaz plakát van. Magyar fordítása nagyjából (mert angolul van): Sajnáljuk, hogy nálunk ilyen a miniszterelnök.

Én azért odaírtam volna: ... de már nem tart soká!

2015. júl. 6. 12:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!