Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi ez az idióta ellenkampány...

Mi ez az idióta ellenkampány a plakátokkal?

Figyelt kérdés
Valamelyik nap olvastam egy plakátot ugyanabban a stílusban, mint a kormányé, de azzal a szöveggel, hogy "Az egynyelvű ország gyenge és sebezhető, Szent István" vagy valami hasonló. Na most, én nem szimpatizálok a kormány plakátjaival sem, hogy ezt tisztába tegyük már az elején, feleslegesnek tartom. De ez?! Eleve mi ez a liberális maszlag már megint? Jó hogy nem azt mondják, hogy fogadjunk be minden arabot, négert, cigányt, képzetlen, tanulatlan, nagyrészt analfabéta embertömegeket (tisztában vagyok vele, hogy vannak köztük tanultak is, kb 2-3%), aztán majd oda jutunk, hogy 60%-ra csökken a magyarság aránya, mint anno, nem? Semmi bajom nem lenne a gondolattal, ha arra irányulna, hogy hívjunk ide tanult, művelt, igényes németeket, angolokat, svédeket, akárkiket. De nem erről van szó. Ne haragudjatok, de nálam ez kiverte a biztosítékot...
2015. júl. 5. 21:16
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
28%

Igen, ez valami liberális hülyeség.

Ha az egy nyelvű , homogén országok olyan rosszak lennének, akkor Japán nem tartozna a világ élvonalába gazdaságilag, iparilag, technológiailag.

A világ legfejlettebb országa, az infrastruktúra 50 évvel Magyarország és 20 évvel Ausztria előtt jár.

2015. júl. 5. 21:23
 2/21 anonim ***** válasza:
49%
Nemtudom, hogy ezzel az ellenplakátolással tudnak-e szavazókat szerezni. Elég gyerekes, az érvek is furák. De a kormány plakátolását sem értem, hogy miért magyarul volt. Nyílván a menekültek nem a magyar nyelvből diplomáztak, hogy megértsék.
2015. júl. 5. 21:24
 3/21 anonim ***** válasza:
87%
" ez a liberális maszlag" valoban Szent István intelmeiben van!!!!
2015. júl. 5. 21:24
 4/21 anonim ***** válasza:
32%

Szent István valószínűleg máshogy értette.

Biztos nem akart olyan sorsot a népének, hogy muzulmánok, afrikai bántsák a magyarokat, erőszakolják a nőket.

2015. júl. 5. 21:26
 5/21 A kérdező kommentje:
Hármas, nem vontam kétségbe, de nyilván nem tanulatlan arabokra értette...
2015. júl. 5. 21:29
 6/21 anonim ***** válasza:
89%

Ezzel csak azt akarták megmutatni, hogy nem kellenek százmilliók ahhoz, hogy baromsággal körbeplakátolják az országot, ráadásul erre az "ellenkampányra" az emberek szánt szándékukból adtak pénzt, míg a kormány önhatalmúlag költött egy rakattal az adóforintokból, ráadásul megint olyan propagandát szponzorálva, amire semmi szükség; a plakátok nem azt kommunikálják, hogy a bevándorlók ne jöjjenek ide, hanem azt, hogy a bevándorlók egytől-egyig terroristák, ezzel uszítva a magyar lakosságot a bevándorlók ellen. Sőt, meg is félemlíti a magyarok nagy részét, és ezzel orbán a nagy messiássá lép elő, aki a csúnya gaztevőket ki akarja űzni az országból.

Ez a nem mindegy.

2015. júl. 5. 21:36
 7/21 A kérdező kommentje:
Igen, ezzel én is tisztában vagyok, de a válasz sem jobb, ami meg azt sugallja, hogy nekünk minden jöttmentet be kell fogadnunk, mert ez nekünk milyen jó, hát még mi járunk jól ezekkel a négerekkel, mert annyi diplomás orvos meg jogász van köztük, hát beszarás.
2015. júl. 5. 21:39
 8/21 anonim ***** válasza:
10%
Szerintem se úgy értette Szent István, ahogy a liberálisok próbálják kiforgatni a saját szájízük szerint. Biztos nem olyanokra gondolt, akik csak kárt csinálnak és nem akarnak beilleszkedni. Márpedig ezek az muszlim "menekültek" és afrikai négerek ilyenek.
2015. júl. 5. 21:42
 9/21 anonim ***** válasza:
10%
Egyébként milyen érdekesek ezek a libsik, ilyenkor tudnak jönni Szent István intelmeivel, bezzeg az épülő kerítés és kormány bevándorláspolitikája kapcsán még azzal gyalázkodtak, hogy a magyarok is bevándorlók.
2015. júl. 5. 21:46
 10/21 anonim ***** válasza:
0%
Mind a két fajta plakátokat tönkre kell tenni!!
2015. júl. 5. 21:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!