Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mikor fog kitörni a háború?...

Mikor fog kitörni a háború? Mennyi ideje van még Európának és Magyarországnak?

Figyelt kérdés
Nem vagyok egy negatív ember, de úgy gondolom, hogy reálisan látom hazánk jövőjét. Ezek az emberek nem menekültek, ez népvándorlás...Európában már alig van ország hol ne okoznának gondot ezek az emberek. Biztos vagyok benne, hogy többségben lesznek és nem lesznek velünk fehérekkel toleránsak. A kérdés csak, hogy mikor következik be az összeomlás?

2015. júl. 5. 09:04
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
persze ezt én ugyanígy gondolom. Ha már idejönnek és aki itt is akar maradni azoknak biztosítsunk feltételeket, de csak azoknak akik tényleg akarnak dolgozni. mert akik csak élősködni akarnak és közben randalírozni azoknak nincs itt helyük...és azért tartom akkora problémának most ezt mert nagyon sokan vannak akik nem akarnak dolgozni és semmi hajlandóságot nem mutatnak a beilleszkedésre.
2015. júl. 5. 12:40
 12/16 A kérdező kommentje:
na meg persze aki menedékjogot kér....de ez a rengeteg illegális bevándorló mit vár?? debreceni ismerősömtől hallottam, hogy jobban élnek szinte mint a magyarok. nem dolgoznak, sütkéreznek, drága mobiltelefonjuk van, mindenhova taxiznak...őket sajnáljam? aztán ha egyszer csak elfogy a pénzük akkor mit csinálnak? elmennek dolgozni? én ezt erősen kétlem, hamarabb mennek el lopni. Meg egyébként is, nekünk alig van munkánk...nekik hogy adunk?
2015. júl. 5. 12:44
 13/16 anonim ***** válasza:

1) Aki menekült - a legtöbb "illegális bevándorló" az, és aki menedékjogot kér az menekültnek számít jogilag amíg el nem bírálják az ügyét - nem jókedvéből van itt (vagy máshol), és nem jókedvükből vannak az állomásokon.

Mivel nincs tartózkodási státusza, csak mint menekült van jelen, azaz státusza szerint valahol nem tud lenni (mert lelövik), így nem engedhetők szabadon csellengeni, mert AZ vezetne "népvándorláshoz".

Mivel státuszuk nincsen, így munkát nem vállalhatnak, az országban nem mozoghatnak - ugyanakkor vissza se lehetdobni őket a tóba, mert az a halálos ítéletük lenne.

A táborokban pedig a feltételek a Minimálisan Elfogadható Emberi Normák. Az, hogy ha a rendes állampolgárok rosszabbul élnek mint a menekülttábor lakói / börtönben lévő rabok (ebben a vonatkozásban a kettő nagyon hasonló), azért nem a menekülteket kell hibáztatni. Ők a nemzetközileg előírt abszolút minimumot kapják (jó esetben kiegészítve nyelvoktatással, és egy szűréssel hogy a kiváló szakembereket maradásra csábíthassuk) - ha te rosszabbul élsz, az az Állam hibája, aki a saját polgárainak nem képes biztosítani a Minimálisan Szükséges Életfeltételeket.

Szóval útálni akarsz valakit? Útáld a fideszkdnp-t, akik miatt Rosszabbul Élünk Mint Nyolc Éve.

2015. júl. 5. 13:51
 14/16 A kérdező kommentje:
én értelek, de nem úgy viselkednek, hogy én megtudjam őket sajnálni...
2015. júl. 5. 16:00
 15/16 anonim válasza:
Miért nem szül egy fiatal??? Mert nem tudja ennyi pénzből felnevelni a gyerekét. A legtöbb helyen minimálbért kapnak. Abból spórolj, hogy saját lakásod legyen mire jön a gyerek stb. Az reális, hogy a mai nők 30 fölött szülnek. Én is akkor rervezem, mert előtte anyagilag össze kell szedni magunkat, ami Magyarországon nem megy könnyen...
2015. júl. 7. 08:16
 16/16 anonim ***** válasza:
500milliós európát felhozni 1millió menekülttel szemben ostobaság annak a megemlítése nélkül hogy 1,2 a szaporodási ráta egy átlag európai családban.tehát ennyi gyerek jut egy párra.az 1millió bevándorlónál átlagban ez családonként 6-8.akkor lehet kimatekozni mennyi idő amig 6-8-szor több újszülött gyerekkel többségbe kerülnek.évi egy millió menekülttel számolva plusz a már sokadik generációs itt élők és 10-20év múlva már mi leszünk kisebbség.
2015. aug. 25. 18:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!