Mikor fog kitörni a háború? Mennyi ideje van még Európának és Magyarországnak?
öt éven belül
és minden fehér ember elpusztul
most így jobb???
Ja, a kérdés erősen demagóg.
Mert a menekültek nem népvándorlás. Kicsit se.
Meg aztán nem a színesekkel van gond, hanem pont a fehérekkel.
Agyarországnak pedig már rég vége.
A háború pedig már kitört, szereplői az USA, Európa, és Oroszország. Az EU fennmaradása a tét, az USA az "agresszor", az oroszok meg szimplán hülyék.
Azzal egyetértek, hogy alkalmazkodniuk kell :)
Nem igazán vagy tisztában a számokkal. Magyarországra egyébként alig jönnek, ha ez megnyugtat.
Hát pl azzal, hogy lesz nyugdíjad, ha nem csökken le a népességszám. Mert ha csak az itt született európaikon múlik, akkor bizony drasztikusan csökkenni fog.
A számokkal kapcsolatban ezt érdemes elolvasni. De ne csak átfusd, olvasd el: [link]
Köszi a linket, érdekesnek találtam, tényleg vannak meglepő adatok.
Valamelyik nap láttam egy statisztikát, sajnos már nem találom, ami mutatta a bevándorlók számát hónapra lebontva. És igazából az aggasztó, hogy az előző évekhez, sőt még az előző hónapokhoz képest is a számuk megdöbbentően magas lett. És ha ez ebben az ütemben folytatódik, akkor ez igenis komoly probléma lesz. Már most is az azoknak akik menekülttáborok közelében élnek. Egy olyan embertől sem hallottam még, hogy nem kell aggódni.
Azért tudod hogy a megoldás nem a rémüldözés, meg a fajelmélet (és a többi náci tan) felelevenítése?
A megoldás ha odavonulunk és leradírozzuk aki sokat pattog, a menekültek (akárhányan vannak, akárkik is) számára pedig élhetővé tesszük a helyet ahonnan most menekülnének.
Ez persze azt is jelenti, hogy a "megéletési bevándorlás" iscsak úgy oldható meg, ha Egyenlő Munkáért Egyenlő Bért osztunk, azaz az afrikai földműves pont ugyanannyit fog keresni ugyanolyan minőségű munkáért, mint az USA-beli.
Hogy az agyar melós nem ötödannyit fog keresni és kétszer annyit adózni mint az osztrák.
Nem fejbeverni kell a szerencsétleneket, hanem felszámolni a problémát a gyökerénél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!