Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Van akkora érdeklődés a Red...

Van akkora érdeklődés a Red Bull repülő nap iránt hogy tönkretegyék a belváros közlekedését miatta?

Figyelt kérdés

#Red Bull #retkes bull
2015. júl. 4. 22:41
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Na és a lényeg...más országokban nem mindenki azt nézi rögtön hogy "minek rendezik, hát így nem tudok autózni" meg "mennyibe kerül, inkább adnák nekem a pénzt"...De hát ez Magyarország...
2015. júl. 5. 12:01
 12/16 anonim ***** válasza:
91%
Jaj kérdező, azért nem kell úgy csinálni, mintha mindenki más, aki tömegközlekedést vesz igénybe, az képtelen lenne szalonképesen megérkezni A-ból B-be. Ennyire ne sajnáltasd már magad. 28 éves vagyok, 10 éve dolgozom, és világ életemben tömegközlekedéssel jártam, mert egyszerűen utálok vezetni, így autóm sincs. Képzeld, még élek, képes vagyok megfelelő állapotban megjelenni a munkahelyemen minden nap, és bár tény, hogy az ember néha lát ezt-azt útközben, ami esetleg zavaró a számára, de ezek egyike sem olyan, hogy amiatt ekkora hisztit kelljen levágni.
2015. júl. 5. 12:29
 13/16 anonim ***** válasza:
én pont most akartam kérdezni,hogy mikor lesz már vége ennek a cirkusznak,nem lehet pihenni,a szomszéd kisgyerek sír,és fél,a másik szomszédnál a kutya nyüszít,itt húznak el a gépek ezerrel,nagyon veszélyes is.
2015. júl. 5. 17:20
 14/16 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező! Amikor itt a válaszok között a közlekedést, közlekedési állapotokat ócsárolod, nézz át a közlekedés rovatba. Ha tíz bliccelős nincs egy nap, akkor egy sem. Gyorshajtásos szintén.

Aztán ott vannak az adóelkerülős kérdések is szép számban.

Nálunk rossz a tömegközlekedés?

Tokió melyik városunk? Ott van ügyez az, hogy a metró peronján a személyzet úgy tuszkolja-taszigálja be az embereket, hogy nézni is rossz.

No meg hol szokott több órás egy helyben állás is lenni. Nem amerikai nagyvárosokban?

De most komolyan! Miből tudna ez az ország megélni? Iparból sehogy. A szellemi tőke nagyon jó, csak nem becsülik meg azok, akiknek kellene. Mezőgazdaságból nagyon nehéz.

Szinte csak a turizmus az, amiben bízhatunk. Ha van egy nyereséges buli, miért akarjuk szétverni?

A Forma 1 mindenhol nyereséges, nekünk anno sikerült kimutatni, hogy nem az. Pedig az volt, ma is az. Csak nem a pályán keletkezik, hanem a szálláshelyeken, vendéglátásban, utazási cégeknél, stb.

És a másodlagos hatása, amikor azért jönnek ide emberek, mert hallották, hogy itt milyen jó.

Nem mondom, hogy neked abból lesz jobb munkád és fizetésed, mert itt van ez a repülős dolog. De ha nincsenek ilyenek, akkor nem lesz semmi.

2015. júl. 5. 17:32
 15/16 A kérdező kommentje:

Most te sem gondolod hogy van olyan turista,aki a redbulll repkedő sz@rjaiért jön ide :D

Én éltem "nyugaton" és vallom hogy igenis VAN kulturált és használható tömegközlekedés!!!

Ahol tiszták a szerelvények,ahol nincsen csöves,nincsen cigány,ahol van kulturált mosdó az aluljáróban stb és ezért a jegy PONTOSAN UGYANANNYIBA KERÜL mint itthon.

Szóval LEHETNE ezt működőképesen is csinálni...

2015. júl. 5. 20:25
 16/16 anonim ***** válasza:
Kérdező, a Pride nem zavar téged ?
2015. júl. 5. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!