Van akkora érdeklődés a Red Bull repülő nap iránt hogy tönkretegyék a belváros közlekedését miatta?
A tűzijáték körül is minden évben itt folyik a szájtépés, hogy minek, s pénzkidobás.
Mindkét esemény több pénzt hoz a konyhára, mint amennyibe kerül.
Budapesten mindenféle baromságot rendeznek, ami megbénítja a közlekedést.
Jobb lenne, ha ilyeneket, a külvárosban szerveznék.A prájdot meg zártkörűen.
Igen!Ezt én sem értem h miért nem tudják ezt mondjuk az óbudai szakaszon vagy a nullásnál megcsinálni?!
Sokat járok most arra és kb a bámészkodó járókelőkön kívül nem látok semmi tömeget...viszont a közlekedés katasztrófa lett.Felháborító... Főleg hogy a Széll K tér is fel van túrva,dupla öröm..
Van autóm, de egy évben azt a kb 20 alkalmat (maratoni futás, tűzijáték stb) szerintem ki lehet bírni.
Attól hogy van autóm, nem esik le az aranygyűrű az ujjamról ha BKV-ra kell szálljak.
Igaza van a kérdezőnek.
Szerintem is rossz ötlet mindenféle látványosságokkal, meg rendezvényekkel színesíteni a város, különösen a belváros életét.
mert lássuk be, ez csak a turistákat érdekli. Azok meg nem igaz magyar emberek, csak idejönnek a vacak eurójukkal, és jól elköltik. De az meg azokhoz a csaló vállalkozókhoz jut akik nem fizetnek adót.
Szóval inkább legyen csend a belvárosban!
Ha lebontanánk néhány házat, építhetnénk 4-6 sávos utakat is oda, így a kérdező és vele együtt minden magyar polgár könnyebben közlekedhetne az ő autójával.
Jaj ez a "más országokban" mi van,ezzel tele a padlás.
"Más országokban" más a tömegközlekedés is, nincsenek beszart részeg hajléktalanok és randalírozó cigány hordák a tömegközlékekedési eszközön,MŰKÖDIK a légkondi,tehát amikor elindulok otthonról és megérkezek akkor ugyanúgy nézek ki,amíg itthon ha buszra szállok, a 40 fokos szauna után cseppet sem marad az ember szalonképes... és lehetne sorolni a végtelenségig hogy mi van "más országokban"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!