Biciklis felvonulásokat meg félmaraton futásokat miért mindig a belváros kellős közepén kell megtartani?
Figyelt kérdés
Nekik is jobb lenne ha mondjuk a Budai hegyekbe űznék kedvenc sportjukat (jobb levegő meg környezet), és a forgalom se bélnulna meg teljesen... (Nem mindenki unatkozik szombat délután).
A melegfelvonulást meg pártok rendezvényeit már meg se merem említeni...
2015. ápr. 25. 18:55
1/21 A kérdező kommentje:
Javítás: Budai hegyekben űznék
2015. ápr. 25. 18:56
2/21 anonim válasza:
Ez még mind semmi, amikor nem tudtam hazamenni 4-6-os villamossal, mert le volt zárva Jászai? vagy nemtom már melyik nagy tér MELEG FÉRFI felvonulás miatt, és majd össze szartam magam, de nem tudtam hazamenni, persze WC sehol csak akkor ha menüt rendelsz, és a rendőrök sem engedtek át a blokádon, mert nekik joguk van felvonulni... na az volt az igazi Budapest feeling.
3/21 anonim válasza:
Miért nem bicikliztél te is? Jó idő volt.
4/21 anonim válasza:
Én kerékpáros vagyok de egyet kell értenem, nem értem miért jó megbénítani az egész várost.
5/21 A kérdező kommentje:
Szeretek biciklizni, de szombat sajnos nem mindenkinél egyenlő szanadnap...
2015. ápr. 25. 19:09
6/21 anonim válasza:
Miért? Hogy mindenki tudja. Ha eldugnák a rendezvényt ki is tudna róluk?
7/21 anonim válasza:
Ez olyan, hogy tüntetéseket miért a városban szerveznek, miért nem kint a búzatáblán. Azért, mert akkor senki észre se venné. Az ilyen rendezvényeknek pont a figyelemfelhívás a célja. Nem muszáj egyetérteni velük, de el kell fogadni, hogy időről időre vannak ilyenek. Hiába mennek a budai hegyekbe, hiszen most nyilván nem a sportolás volt a felvonulás célja, hanem megmutatni, hogy vannak biciklisek és tessék tervezni velük.
8/21 anonim válasza:
Komoly hiányossága Budapestnek és hazánknak, hogy a meleg kerékpárosok még nem tarthattak hasonló rendezvényt.
9/21 anonim válasza:
Lassan pedig tarthatnák a búzatáblán is, a médiában, az Interneten sokkal több embert elér a híre úgyis, mint élőben...
10/21 anonim válasza:
A felvonulásnak pont az a lényege, hogy szem előtt legyen. Maratont, félmaratont meg egyaránt rendeznek városokban és külterületeken is. Tudtál róla, hogy lesz, tervezhettél volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!