Szerintetek sokkal jobb vagy rosszabb lenne-e minden ebben az országban, ha a következőt választást az LMP megnyerné?
Jobb és rosszabb lenne. Ők még idealisták talán, sok kérdéshez képesek lennének értelmesen hozzáállni, de szerintem őket is bedarálná a mindennapi politika, ráadásul nincs tapasztalatuk a kormányzásban.
Én nem szavaztam a Fideszre. nem gondoltam volna korábban, de mára az a legnagyobb bajom velük, hogy be akarnak avatkozni a mindennapi civil életbe.
Nem vagyok sem LMP-s, sem baloldali, de feltehetőleg jobb lenne.
A kormánnyal a bajom: hazudnak, nem csinálnak semmi értelmeset, csak látszat intézkedéseket. Hamisítják a tényeket és a statisztikákat. Manipulálják az embereket és tudatosan lopják a közpénzt. Sokszor egymásnak ellentétes tényeket állítanak a nyilatkozataikban, a parlamentben pedig pofátlanul mellébeszélnek a kérdéseknél (főleg ha Vona, vagy akármelyik Jobbikos vagy LMP-s kérdez Viktortól).
A gazdaságot tönkreteszik és ha valaki számon kéri rajtuk, akkor az "elmútnyóvév" az egyetlen érvük.
"de mára az a legnagyobb bajom velük, hogy be akarnak avatkozni a mindennapi civil életbe."
Sajnos ez igaz, és talán ez a legnagyobb hibájuk az előttük lévőkhöz képest. Az MSZP Gyurcsánnyal sem volt piskóta, de ők legalább nem avatkoztak bele az életedbe, simán csak szarul kormányoztak. A Fidesz szarul is kormányoz, mivel nem igazán sikerülaz országnak előre lépnie, de ők még az emberekre rá is erőlteti a saját, meg álkeresztény hülyeségeit. Pl. mai nappal van aktualitása a kábeltévé átrendezésének. Annak mi értelme volt? És ez csak egy a sok közül.
Jó, megértem én az iróniát, de mi lenne ha előállna egy olyan helyzet, hogy a kormányzat pénzügyei átláthatók lennének, megszűnne a "fejtől bűzlik a hal" effektus, plusz büntethetők lennének a bűnösök párthovatartozástól függetlenül? Ilyen még nem volt, nem kéne talán kipróbálni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!