http://www.youtube.com/watch?v=fuyzP2cAucY&feature=player_em..
Így jobb, nagyokos?
Ugyanis a Jobbiknak nincs TV-je, viszont te is azt látod egy videón mint én, a szemed nem lát ideologizáltan!
Elsőnek:
Nem tudom mi bajod a barikáddal. A kurucinfoval még megértem, de a barikád egy teljesen normális jobboldali lap, ami kicsit nagyobb hangsúlyt fektet azokra a dolgokra, amit a balib média próbál eltusolni. Itt is videóval bizonyítva van, a kérdés adott, csak meg kell nézned.
Egyébként gondolom nem nézted meg a videót, már előbb kommentelted, szerintem ezzel magadat járattad le.
lol, rajta vagyok :D mellesleg épp azon a fórumon voltam, ahol felemelték a fideszesek a kezüket, és kb a fele volt az a teremben...a mi csapatunkból pl csak kb a 30-40%-a volt fideszes (első 2-3 sor), a többiek nem politizáltak előtte
mellesleg a hátsó sorokban volt beültetve néhány mszp-s is, akik most is azok...valószínüleg kérdést kellett volna feltenniük(nem tették) vagy csak egyszerűen beszámolni róla...
Menj a fasz.a provokatőr!
KIS PONT VAGY A GÉPEZETBEN
CSAK PORSZEM AZ ÉN SZEMEMBEN
HA MEGHALSZ,CSATORNÁBAN VÉGZED PROVOKATŐR
TUDJUK HOGY MIT ÉRZEL
SZEMÜNK ELŐL,NEM TŰNSZ EL
NEM FIZET JÓL AZ ÁRULÁS
EL KELL TŰNNÖD,NINCS MÁS MEGOLDÁS
AZ ÁM!
A porszem lehet a glóbusz az univerzumban
És lehet a mindenség sziklája egy atomocskának
Lehet a sivatagban a milliárdok magányos egyike
Vagy a mindenség gépében maga a vég kezdete
Még is melyik vagyok? És hol lennék otthon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!