Hamarosan Magyarországon házasodhatnak majd a melegek?
Figyelt kérdés
2015. jún. 26. 23:39
21/28 anonim válasza:
A gyerekvállalással kapcsolatban: A hetero párok nagyrésze megbukik a gyereknevelésben, nem hinném, hogy ez szexualitás kérdése lenne. Sokan nagyon durván el vannak tévedve. Példának okáért akár mondhatnám az unokatesómat, akivel olyan remekül törődtek a szülei, hogy idén 21 évesen sikerült is leérettségiznie.
22/28 anonim válasza:
Nem értem mi játszódik le itt egyesekben. Miért fáj az bárkinek is, hogy két ember, akik amúgy is együtt éltek, meg együtt is fognak élni, kapnak erről egy papírt? És hagyjuk már az élettársi marhaságot. Akinek fontos a papír meg a házasság, annak nem elég az élettársi cucc, és tökmindegy hogy hetero vagy homo. És tényleg nem értem, mert azzal ha én megkötöm a saját kis hetero házasságom, még a szomszéd Mari néni élete sem változik egy kicsit sem, nem hogy a hatezredik idegené az ország másik felében... Mi lenne a különbség egy homo házasság esetében? Semmi...Tudom itt be lehet dobni a "jajj szegény gyerekek" kártyát. Semmi baja nem lesz a gyereknek attól, ha lát két hapsit vagy csajt kézen fogva, egészen addig, amíg a szülő is képest ezt normálisan lereagálni. Tudjátok a tiltott gyümölcsös sztori. Mentek az utcán megláttok egy ilyen párt, és sipákolva elkezditek takargatni a kölyök szemét, meg szitkozódni, meg elrángatni onnan, hát naná hogy elkezdi a gyereket érdekelni. Ellenben, ha teljes nyugalomban közlitek, hogy hát igen, ilyen is van, akkor 2 percnél tovább nem fogja érdekelni, mert talál valami mást.
23/28 anonim válasza:
Pont hogy a gyerekfogadást kéne tiltani mert szerencsétlenből ugyan olyan buzerátor lesz mint azokból akiket a szüleinek fog hívni.Személyesen én a házasodást is tiltanám de what ever :P
24/28 anonim válasza:
Utolsó ez akkora hazugság, hogy hihetetlen hogy ezt még mindig beveszi valaki...
25/28 anonim válasza:
Ahoz hogy ne kelljen ezt a demagóg, és provokatív kérdést feltenni, közlöm, el kéne zavarni az zorbánékat, és követőiket, erre vajmi kevés esély van, így a következő 30 évben, jó hogy ha további munkavállalói röghöz-kötések, munkatáborok nem lesznek, nem hogy melegházasság... Az eddig is csoda volt, hogy zorbánc nevű diktátor folyamatosan hajtotta végre a 2010-es jobbik programját. ezzel megúrizve a népszerűségét a bigottak körében !
26/28 anonim válasza:
Én speciel ott tartok, hogy akartam valamit írni, de inkább nem írtam, mert egy kicsit már félek az államtól.
27/28 anonim válasza:
Azért vagyok ilyen negatív a b**ikkal szemben mert én abban hiszek hogy ez az ő döntésük volt,ez nem betegség csak is az ő akaratuk,és az a szegény kisgyerek nem érdemli meg hogy ő belőle is homoszexuálist neveljenek!
28/28 anonim válasza:
"Azért vagyok ilyen negatív a b**ikkal szemben mert én abban hiszek hogy ez az ő döntésük volt,"
Hát ez meg már egyéni szoc... Ez igazából csak azt mutatja, hogy buta vagy. Hiszen ebből egyértelmű, hogy soha nem beszéltél még egyel sem, csak tokkal vonóval benyeltél valamit amit hallottál/olvastál, bármiféle bizonyíték nélkül. De hát végül is vallásszabadság van, mindenki azt hisz amit akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!