Ja a melegellenes kérdéseket meg letörlik...Ez elég beszédes...pedig normálisan írtam ki én is.
2015. jún. 27. 03:46
12/28 anonim válasza:
Mindenki látens meleg, vagy miért vagytok ezen az egész ügyön kiakadva?
2015. jún. 27. 06:28
13/28 BlackSword válasza:
Eddig sem volt akadályoztatva hogy egy meleg férfi elvegyen egy leszbikus nőt... :D Szóval nem értem a problémádat, mivel miss önkormányzat szépe nem fog a nemi identitásodat érintő kérdést feltenni...
Namost gondolom az azonos neműek közti házasságra gondolsz, azt meg elég nehéz lenne kivitelezni, mivel "a házasság az európai hagyomány és a hatályos magyar jog szerint egy felnőtt férfinak és egy nőnek jogilag elismert és szabályozott életközössége."
Tehát a mondatot értelmezve rájöhetsz, hogy az nem házasság... Ez pont olyan, mint a kicsi piros pontra mondhatod hogy nagy zöld háromszög, csak sohasem lesz az... Ha tetszik, ha nem, az attól még kocsi piros pont lesz...
2015. jún. 27. 06:55
14/28 anonim válasza:
A házasság normális eredeti formájában már nem létezik. Tehát melegházasság soha nem lesz. Majd legfeljebb kapnak egy papírt arról, hogy vállás esetén a kevesebbet kereső fél igényt tarthat a többet kereső vagyonára. Ennyit jelent ma egy "házasság".
2015. jún. 27. 09:08
15/28 anonim válasza:
Tolerálni kellene a homoszexualítást! Csak meg kellene húzni a határt a kecskéknél.
2015. jún. 27. 09:35
16/28 anonim válasza:
Melegnek lenni egy betegség. Szerintem az én szabad döntésemen múlik, hogy tolerálom -e vagy nem. Ha a melegházasságot engedélyezik, azzal azt az elképzelést kényszerítik az emberekre, hogy melegnek lenni normális dolog, tehát nincs szükség toleranciára. Szerintem a melegség igenis egy deviancia. Én egyébként tolerancia mellet vagyok, így se a melegeket, se a melegelleneseket nem fogom kirekeszteni. A melegházasságot azonban nem fogadhatom el.
2015. jún. 27. 09:43
17/28 anonim válasza:
"Nem értem minek házasodnának. Azt nem akarják követelni, hogy engedélyezzék nekik a szülést? :D"
A poén az, hogy szülhetnek és szülnek is! Magyarországon is volt már rá példa, hogy meleg és leszbikus párok tettek egymásnak "szívességet".
2015. jún. 27. 10:07
18/28 anonim válasza:
"Nem értem minek házasodnának. Azt nem akarják követelni, hogy engedélyezzék nekik a szülést? :D"
Meglepődhetsz, de elméletileg lehetséges. Néhány évtizeden belül lehetővé válik, hogy pl. egy nő petesejtjét hímivarsejtté alakítsák. Onnantól kezdve pedig ugyanolyan mesterséges megtermékenyítés az egész. Tehát ez a gyerekekkel kapcsolatos érv is technikailag cáfolódik meg.
2015. jún. 27. 10:25
19/28 anonim válasza:
Rohadtul nem érdekel, hogy ki kivel akar házasodni, nem ez a legnagyobb problémám. Örülök, hogy sokaknak igen. Inkább azzal foglalkoznának, hogy emberibb fizetések, nomrális eü ellátás, élhetőbb ország legyen.
2015. jún. 27. 12:13
20/28 anonim válasza:
Már 2009 óta van "melegházasság", csak nem házasságnak hívják, hanem regisztrált élettársai kapcsolatnak, de jogilag kb. egyenlő egy házassággal. Az SZDSZ végvergődésében ezt még gyorsan keresztülverte.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!