Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szóltok, hogy késelnek a...

Mit szóltok, hogy késelnek a négerek Bicskén? Bár egyesek szerint még mindig nem eléggé hiteles a kurucinfó.

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2015. jún. 25. 11:10
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
49%

Én 3 nagyobb városban éltem éveket, köztük két megyeszékhelyen, csak fehérváron 18 évet, de talán 4 négert láttam egész életemben.

Erről az egész bevándorlós dologról meg nagyjából 2-3 hete tudok, vagy mióta fújták fel ezt az egészet.

2015. jún. 25. 16:11
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

"Bár egyesek szerint még mindig nem eléggé hiteles a kurucinfó."

Nem bizony. Sőt, minden egyes ilyen csúsztató cikk után egyre és egyre hiteltelenebbé válik.

(Megjegyzés: Azt meg soha nem értettem, hogy az olyan eseményeknél, mint amik az 1. válaszbeli linkeken láthatók, videózás helyett miért nem lépnek közbe az emberek, miért hagyják a támadókat "kibontakozni".)

2015. jún. 26. 11:20
 23/25 anonim ***** válasza:
A kuruc infó tényleg nem hiteles ,de viszont nem olvastam el a linket ,DE ez HITELESNEK TÜNNIK!
2015. jún. 26. 14:54
 24/25 anonim ***** válasza:
66%
Azért szerintem az is magáért beszél, hogy a jobberek szerint állítólagosan horda módjára viselkedő, állandóan gyilkolászó, gyújtogató, erőszakoló, a társadalmat leromboló menekültekkel szemben eddig két nagyon komoly ügy fordult elő: egy késsel hadonászás (minden magyar falu, minden kocsmájába,n minden este megtörténik, kétszer), meg a zöldségek kizabálása az üvegházból (ami ugyan nem szép dolog, de azért éhes emberek csináltak már rosszabbat is). Valóban miattuk fog összeomlani a közrend..
2015. jún. 26. 14:56
 25/25 anonim ***** válasza:
44%
#24 hát igen.
2015. jún. 26. 16:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!