Mit szóltok, hogy késelnek a négerek Bicskén? Bár egyesek szerint még mindig nem eléggé hiteles a kurucinfó.
2015. jún. 25. 11:10
21/25 anonim válasza:
Én 3 nagyobb városban éltem éveket, köztük két megyeszékhelyen, csak fehérváron 18 évet, de talán 4 négert láttam egész életemben.
Erről az egész bevándorlós dologról meg nagyjából 2-3 hete tudok, vagy mióta fújták fel ezt az egészet.
22/25 anonim válasza:
"Bár egyesek szerint még mindig nem eléggé hiteles a kurucinfó."
Nem bizony. Sőt, minden egyes ilyen csúsztató cikk után egyre és egyre hiteltelenebbé válik.
(Megjegyzés: Azt meg soha nem értettem, hogy az olyan eseményeknél, mint amik az 1. válaszbeli linkeken láthatók, videózás helyett miért nem lépnek közbe az emberek, miért hagyják a támadókat "kibontakozni".)
23/25 anonim válasza:
A kuruc infó tényleg nem hiteles ,de viszont nem olvastam el a linket ,DE ez HITELESNEK TÜNNIK!
24/25 anonim válasza:
Azért szerintem az is magáért beszél, hogy a jobberek szerint állítólagosan horda módjára viselkedő, állandóan gyilkolászó, gyújtogató, erőszakoló, a társadalmat leromboló menekültekkel szemben eddig két nagyon komoly ügy fordult elő: egy késsel hadonászás (minden magyar falu, minden kocsmájába,n minden este megtörténik, kétszer), meg a zöldségek kizabálása az üvegházból (ami ugyan nem szép dolog, de azért éhes emberek csináltak már rosszabbat is). Valóban miattuk fog összeomlani a közrend..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!