Miért nem reagált még mindig a jobbik erre? Sem a kurucinfo, sem az alfahir, sem pártközlemény, interjú? Pedig keményen beoltották őket.
Ezek a sztorik a jobbikról már a sci-fi kategóriát képviselik
Amúgy milyen érdekes, hogy gyanús, filmbe illő események szemtanúi mindig választások előtt jelennek meg és mindig az origo háza táján
biztosan fognak reagálni,talán már holnap.
-OFF-én írtam oda normál hangvételű kommentet amelyet moderáltak (pedig Szebb Jövőt!-kifejezéssel zártam a mondandómat.)emailben érdeklődtem hogy miért töröltek,választ egyenlőre nem kaptam.
Ha igaz a cikk, akkor a kuruc nem fog reagálni, mert minél kevesebbet beszélnek róla annál hamarabb elfelejtődik.
Ha a cikk nem igaz, akkor reagálni fognak.
"minél kevesebbet beszélnek róla annál hamarabb elfelejtődik"
Itt a pont. Ha meg lehetne támadni, már rég megtették volna. Most őrült nyomozás van hogy kiderítsék hogy a kiugrott diákok a gyurcsány kottájából játszó fehér ház liberális zsidó kémei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!