Mit szóltok, hogy késelnek a négerek Bicskén? Bár egyesek szerint még mindig nem eléggé hiteles a kurucinfó.
A kurucinfónak valóban vannak egyáltalán nem hiteles cikkei. Nem mondok példát mert hozzám is kötődik az egyik ilyen hazugságuk, de annyit mondhatok hogy nem kell minden hírnek, írásnak bedőlni ami onnan származik.
(Nyugodtan lehet lepontozni, attól még igazam lesz. :))
ja persze példát nem tudsz
amúgy meg a libsik is manipulálnak oda nem illő képekkel, max odaírják apróbetűs részbe, hogy képünk illusztréció
15: nem tudok, mert szerintem nincs is ilyen
de ő akart példálózni,akkor hajrá
ennyit tudtuk ti fajvédő libsik
A kép csak illusztráció. Nem tudom miért tenné hiteltelelenné a cikket. Bevett szokás a médiában.
A hírt pedig innen vette át a kuruc infó: [link]
Ezt is átvette a kuruc?
A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2015. június 24-én, délután egy bicskei áruházban egy külföldi férfi késsel a kezében tartózkodott az eladótérben. A helyszínre érkező járőrök azt tapasztalták, hogy a férfi zavartan viselkedik, így őt biztonsági intézkedés keretében a helyi rendőrkapitányságra előállították, ahonnan a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték. A férfi nem lépett fel támadólag senkivel szemben” - állítja közleményében a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság.
És a forráscikkben hol található az illusztrációnak betett legalább 8 éves, külföldi fotó?
Az illusztráció be vett szokás a médiában valóban, de illik oda is írni ezt. Sajtóetika!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!