Szerintetek választáson hanyadik lesz a fidesz, jobbik és az mszp?
Hogy lesz a százalékos eloszlás?
Vagy az mszp be se jut a parlamentbe?
Melyik párt jut be a parlamentbe?
És te kire szavaznál?
1 Fidesz 50%
2 MSZP 25%
3 Magyar Nemzet Szocialiták (Jobbik ismerebb nevén)19%
4 LMP - MDF egyesülve talán . 6%
Megértem, hogy rengetegen kiábrándultak az mszp- ből. Jogos.
De kérdem én: miért a jobbik az egyetlen, üdvözítő út? Nem mondom, hogy a fidesz az, mert nem. De el sem merem képzelni, milyen világ lenne itt, ha a jobbik nyerne. Csak annyit kérek, nézzétek már meg, pontosan mit akartok választani. Ne mások befolyásoljanak. Legyen már önálló véleményetek... (Aki meg elolvasta, nézzen már mögé kicsit.)Ennyit igazán tehetnétek a Hazáért.
Amúgy a kérdéshez:
1.fidesz, 2.mszp, 4.jobbik
Kis pártok előre! (NEM mdf és NEM szdsz)
egy hagyományőrző
A válasz írója 61%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 18:55
Teljesen egyetértek
Utolsó kettő: Akkor nem látjátok a tényeket, és nem láttok tisztán!
A jobbik feltörekvőben van, az MSZP-t simán megveri, de a Fidesz fogja megnyerni (sajnos) a választást!
Íme a Fideszed és az MSZP-d (+többi parlamenti párt) munkája:
http://www.youtube.com/watch?v=2cX80z6TRc0&feature=player_em..
Mert nem csak az a hibás aki tönkretette az országot, hanem az is aki végignézte!
A korrupcióban minden parlamenti párt benne van!
Csak ki nagyon, ki kevésbé. Pl: MSZP feje tetejéig, SZDSZ nyakáig, Fidesz derékig stb.
A válasz írója 71%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:29
Kedves Valaki!
Már azt sem látod át tisztán, amit a rövidke hozzászólásomba írtam. Kérdem én: mihez kezdesz a 88 oldalas programmal?
Egy jó tanács, ha nem szeretnéd, hogy mások irányítsanak: próbáld meg kicsit letenni mindazt, amit mások mondtak neked.
A te nevedben is köszönöm.
Jobbik: 40%
Fidesz: 30%
MSZP: 15%
Fidesz: 55%
Mszp: 18%
Jobbik: 15%
A fidesz 55%-ával meglesz a 2/3-ad.
19:29
Csak azt nem fogod fel, hogy a parlamentben az a párt kormányoz, amelyik többségben van... 55>30. Vagy szerinted nem??? Ha az összes mszp-s politikus megszavaz valamit, akkor hiába szavaz az összes fideszes ellene... Komolyan mondom. ilyen szinten álltok??? Habár mit is várunk egy volt mszp-től...
A jobbikosoknak csak azért nem jó a fidesz, mert még mszp-s korukban beléjüknevelték a fideszgyűlöletet... Ezt a jobbikban is fojtathatjátok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!