Szerintetek választáson hanyadik lesz a fidesz, jobbik és az mszp?
Figyelt kérdés
Hogy lesz a százalékos eloszlás?
Vagy az mszp be se jut a parlamentbe?
Melyik párt jut be a parlamentbe?
És te kire szavaznál?
2010. márc. 2. 08:12
21/55 anonim válasza:
jobbik most nem fog nyerni. 3. lesz.
legyünk már racionálisak emberek, ne elfogultak.
22/55 anonim válasza:
ha racionális akarok lenni,akkor honnan képzeljem el a sok fidesz szavazót?Eddig hol voltak?
23/55 anonim válasza:
Osztom az utolsó választ...
Szerintem a legtöbb volt mszp-s szavazó a jobbikra fog szavazni. A fidesz honnan fog több szavazatot szerezni???
24/55 anonim válasza:
Jah, én is mszp-s szavazó voltam, most jobbikra fogok voksolni. Ha fidesz nyer, akkor marad ami eddig volt, semmi nem fog történni. Én kíváncsi vagyok már nagyon, hogy a jobbik mit találna a háttérben. Az emberek megérdemlik most már, hogy tudják és nagyon hülyék -már bocs- hogy ha ezt nem akarják kideríteni.
25/55 A kérdező kommentje:
Jó is lenne ha Jobbik nyerne :)
2010. márc. 3. 08:23
26/55 anonim válasza:
Az MSZP-Jobbik koalíción kívül senki nem jut be!
27/55 anonim válasza:
28/55 anonim válasza:
Fidesz lesz az első, kb 55%, 2/3 tuti nem lesz meg. Ne feledjük h a fidesz összeszedett kb 2 millió cédulát, ami 25%-ot érne ha mindenki elmenne szavazni, de kb 55-60%-os lesz a részvétel szerintem.
Második helyre az mszp kb 25% (sok posztkommunista van még sajnos)
Jobbik pedig a 3. kb 20%.
Kispártok is kapnak valamennyit, de remélem egyik se jut majd be...
29/55 anonim válasza:
A Jobbik megelőzi a maszopot, bárkivel merek fogadni!
30/55 anonim válasza:
osztom előzőt: Fidesz 60, Jobbik 30, maszop 10.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!