Radikális változás? Cigánybűnözés?
Figyelt kérdés
Több millió forintos csalás gyanúja miatt vette őrizetbe a rendőrség Somlyai Szilárdot a jobbik keszthelyi vezetőjét a magyar gárda tagját. Szebb jövőt?2010. márc. 1. 22:26
2/24 anonim válasza:
Ha bebizonyosodik remelem "kicsinaljak"A Jobbikot folyamatosan tisztitani kell a csaloktol.
Szebb Jovot!
3/24 anonim válasza:
Igen,igen!Aztán még be sem kerültek...
Majd ha ott lesznek a kondér mellet,lesz ilyen meg olyan hír is!
4/24 anonim válasza:
attól, hogy szemét került a jobbikba még van cigánybűnözés, szal nem értem a kérdésedet. Szerintem ugyanaz az emebr teszi ki az ilyen kérdéseket, egymás után vagy 3x. Mintha ezzel bizonyítanának bármit is.
5/24 anonim válasza:
Ezer éves hír. A tagot felfüggesztették, jelenleg nem tagja a Jobbiknak. Ezt kéne tenni minden egyes pártban.
Szerinted ilyen dolgok más országokban nem történnek?
És vajon ott hogyan oldják meg?
Sapkahordás helyett gondolkozásra kéne használnod a buksidat.
6/24 anonim válasza:
Érdekes ez is.De nekem tetszik a Start-lapon ma olvasott is: Vonát és Morvait két olyan ember kíséri a rendezvényekre,akiket csalásért,okirathamisításért,zsarolásért elítéltek.Vona szerint ezzel nincs gond,mert nekik is megkell adni az esélyt,hogy visszatérhessenek a hétköznapi életbe.
7/24 anonim válasza:
mellesleg ha a kampány ezen része működne, hogy hintsük el ,hogy van valaki aki bűnözik a jobbik között, magyarul ha az emberek az alapján választanának, hogy egy párt mennyit bűnözik, akkor az mszp-re és a fideszre senki sem szavazna.
hát még az SZDSZ-re ala Demszky -> BKV...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!