Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért szeretik a magyarok az...

Miért szeretik a magyarok az oroszokat amikor többször is tönkretették az országot?

Figyelt kérdés
2015. jún. 22. 22:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Mert jelenleg nem az oroszok teszik tönkre az országot.
2015. jún. 23. 09:38
 12/14 anonim ***** válasza:

Az érdek kapcsolat és a szeretet más tészta.

Amúgy nem tudom miért általánosítod a dolgot hogy szeretjük az oroszokat, én úgy látom nyugat európát akarjuk szeretni mert oda akarunk elsősorban kimenni, nem az oroszokhoz..

2015. jún. 23. 13:03
 13/14 anonim ***** válasza:

"Magyarországnak szüksége van egy együttműködésre Oroszországgal, hogy legyen piaca a magyar termékeknek és fel tudjuk éleszteni az iparunkat. Az unión belül viszont ez nem lehetséges, mert az olcsóbb/minőségibb külföldi termékekkel szemben még itthon sem tudjuk eladni a magyar termékeket."

Lol, azt ugye vágod, hogy jelenleg Magyarország legfontosabb külkereskedelmi partnere Németország.

Oroszország a második, de csak importban (tehát onnan veszünk), exportban valahol a lista tizenvalahanyadik helyén van, megelőzi például Nagy-Britannia is.

Az Európai Unió ugyebár egy gazdasági unió, aminek definíció szerint az a célja, hogy a belső országok kedvezményesen és gyümölcsözően kereskedhessenek egymással, nem az, hogy unión kívüli országokkal kínlódjanak.

2015. jún. 30. 01:42
 14/14 anonim válasza:
Soha nem értettem ezt az orosz leszólást. Nem ők tehetnek róla, hogy a második világháborúban bajusz mellé álltunk aki egyik napról a másikra lerohanta szövetségesét, aki mellesleg a legnagyobb ország.... Másik dolog, hogy a világháború után pedig létrejött a KGST ami eléggé belendítette a háború után szétszedett ipart.
2017. okt. 4. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!