Iránytű: Jobbik 29%, mégse állt le a növekedés?
Igaz, hogy ez csak egy felmérés, de előzőbe meg 28% is volt, és a szokásos 1000 helyett 2000 embert kérdeztek meg.
Én is erre gondoltam legelőször, de egyrészt utolsó felmérésen valami 25% jött ki, másrészt meg a régebbin volt 28% is. De az iránytű módszereinél nem 1% os növekedés van, hanem 5.
És ha megnézzük, a Fidesz is erősödött, vagyis a bevándorlásos cirkusz vesztese egyértelműen az összefogás volt.
Olvastam olyant is a múlt héten, akinél a Jobbik és a Fidesz támogatottsága is csökkent.
Attól függ, hogy kiket kérdeznek meg és melyik pártot preferálják a közvéleménykutatók.
Én most is amellett vagyok hogy még 2000 ember se közelíti meg a valós értékeket 1-2%os pontossággal, de itt nem is erősödésről kell beszélni.
Simán gyengül a baloldal, legalább is a statisztikák ezt mutatják.
Hadd erősödjenek.
Ha ez kell a magyaroknak...
"előzőbe meg 28% is volt"
"utolsó felmérésen valami 25% jött ki"
Ezt így matematikailag vagy logikailag meg tudnád magyarázni? Az "előző" az nem az "utolsó"? Vagy te most egy X közvéleménykutató eredményét hasonlítod össze a (Jobbikhoz közeli) Iránytű felmérésével? (Értsd: almát a körtével?)
A véleményem továbbra is az az összes ilyen felméréssel, hogy bűvészkedés néhány számmal. Egyetlen "közvéleménykutatás" van, ami számít a témában: az X-elések a választáson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!