Ha még arról se volt szó milyen lesz a fal, miért vannak sokan úgy beindulva a szar a FFIDESZ dumával itt is?
Spanyolország, Görögország, Bulgária, Egyesült Államok, Marokkó, Algéria, Izrael, Franciaország...
Ezek mind olyan országok ahol falat húznak vagy húztak a bevándorlók ellen. Mind hülyék?
De Bulgária pl. megtehette? Meg Marokkó? Görögország?
Annyi példa van a világon ahol ezt a megoldást választották, de akkor kösz hogy közlöd, Amerikától kezdve Franciákig mindenki hülye, csak ti vagytok okosak.
Szövegértéssel látom hadilábon állsz. Ezen sajnos nem segíthetek. De akkor megpróbálom újra elmagyarázni.
Nem azt mondom, hogy hülyeség a határok megerősítése (akár fizikailag is). Hanem azt, hogy ABBAN a formában, amiben a kormány javasolja, hülyeség. Érzékeled az árnyalatnyi jelentésbeli különbséget? Nem? Akkor menthetetlen vagy.
Farewell!
Neked van igazad, egyetértek!
Kerítésdrótról volt szó, melyet egy 1xű csípőfogoval kb 20 s alatt szétvágnak és máris mennek tovább.
Akkor van értelme milliárdokat kidobálni?
Az a helyzet hogy ha drótkerités lesz az egyenlő a nullával, ha beton falat csinálnak az meg egy vagyonba kerül.
Így aztán nem túl jó ötlet ez a kerítés szerintem.
Szerintem nem én vagyok hülye, hanem te vagy tájékozatlan. Nem mellesleg ortó paraszt és műveletlen is, mivel úgy ugatsz, hogy fogalmad sincs a dolgokról, de azért az én k...a anyámat...
Ilyet akarnak: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!