Itt a keresztény diktatúra?
És ez még csak fokozódni fog,ha ilyen magukat jobboldalinak tartó pártok kerülnek továbbra is hatalomra.
Jobbik és társaira gondoltam....
Persze a baloldal is egy vicc.
mások meg egyfolytában zsidó diktatúráról beszélnek 1945 óta, mindegy milyen qrmány van
sőt hallottam olyat is,horthy zsidóbérenc volt
Azért, mert 3 öregasszony belekötött 1 szerintük alulöltözött lányba? Szokatlan és idegborzoló eset, de távol áll a diktatúrától.
Ha a kormánypropagandára akarod terelni a dolgot, szerintem nem valószínű, hogy több ilyen agymosott ember lesz, legfeljebb a már meglévők válnak hangosabbá.
A vén "bugyogókat" taknyosra kellett volna szívatni!
Elmebetegek!!
Na ez az évszázad híre volt, ha nem olvastam volna el, nagyon sok mindenről lemaradtam volna...
Amúgy tömegközlekedésen inkább nyugdíjasdiktatúra van. Fiatalok többsége akkor se szólna ha mellette rabolnának ki és erőszakolnának meg valakit (némi túlzással), nyugdíjasok némelyike pedig képesek az élő fába is belekötni, mikor reggel háromnegyed 8-kor sietnek a banyatankkal a piacra mert akkor akciós a csirkefarhát...
Akkora egy hülye kérdés, hogy az már felháborító!
Ha diktatúráról beszélsz, ott van Orbán Viktor!
Ő építette ki a diktatúrát!
Ez egy vicc. :D
Azért komolyan.
Mit képzelnek magukról ezek....
Kíváncsi lennék melyik szekta ez......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!