Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Jobbik szimpatizánsok...

A Jobbik szimpatizánsok tisztában vannak a "hazaárulás" fogalmával?

Figyelt kérdés
2015. jún. 21. 10:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
12%
Természetesen. Mivel igaz hazafiak ezért tökéletesen tudják mi a haza elárulása és a hazafiatlan cselekedet.
2015. jún. 21. 12:02
 12/14 anonim ***** válasza:
96%
Igazi hazafiak, hogy oda ne rohanjak. Igazi istenképek...
2015. jún. 21. 13:20
 13/14 anonim ***** válasza:
94%

Szerintem nem mivel náluk súlyos problémák vannak odafent. Ha abszolút realitásuk sincs h várhatod el h értelmezzék a szó jelentését ???

Csak néhány példa ilyenből.

Ők nem nácik de tele vannak olyan jelképekkel és mások kiirtásáról beszélnek.

Megdöglötök cigányok/ mocskos b..ik...

Ők az igazi "magyarok" csak már én nem tudom h most akkor Mahmud Ahmadinezsád-ot imádják v per pill v épp Vlagyimir Putyin-t.

Lehet velem van v mi de nekem egyik se tűnik magyarnak.

Am a kedvencem h aki nem velük van az hazaáruló meg magyar gyűlölő. Csak az maradt ki ők többségében magyarok.

Ja meg egy csomó amcsi cuccal rohangálnak mint pl BlackBerry, iPhone, Converse, Xbox, ... meg egymás után torrentezik le a Marvel filmeket a nettöl.

De az USA az erkölcstelenség hazája.

Meg drogoznak is, persze nekik lehet másnál meg már bűn. ... és még lehetne írni 100 ezer esetet.

De természetesen én egy hazaáruló libsi vagyok már mint nekik. Szóval mindegy is.

Nem a hazafiság a gond hanem az h ez a "párt" a magyarság megcsúfolása. Semmi közül sincs se a hagyomány őrzéshez se a kultúrához. Szánalom az egész.

2015. jún. 22. 20:34
 14/14 anonim ***** válasza:
0%

Ha megkapjuk parancsba Moszkvából, hogy legyünk vele tisztában, akkor tisztában leszünk vele.

Különben nem.

Szebb Jövőt!

2015. aug. 3. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!