A Jobbik orosz pártisága miért lenne "hazaárulás"?
Meg, hogy elfelejtik 1956 hőseit.Elfelejtik, igen?
Akik meg azt támogatják, hogy Németországgal legyünk 1 unióba és katonai szövetségbe, azok meg elfelejtik a Holokausztot meg a náci megszállást.
Ausztria esetében a Habsburg elnyomást
Franciaország esetében pedig a trianoni békeszerződést.Meg Romániának a sok 19-20. századi magyarellenes pogromot, melyben több ezer magyar halt meg.
És még sorolhatnám.
Oroszország mitől lenne akkora tabu?Mitől rosszabb dolog az oroszok pártját fogni, mint a nyugatét?
"Azért, mert nem lenne túl szerencsés, ha annak a kontinens méretű putrinak lennénk a csicskásai."
még jó, hogy az EU-nak nem vagyunk a lábtörlője és csicskása. ja de.
Alapvetően nincs olyan hogy hazaárulás. Ez egy kamuduma.
Ettől függetlenül az oroszokkal összeállni nagyon gennyes dolog. Aki kicsit műveltebb, az tudja miért.
"még jó, hogy az EU-nak nem vagyunk a lábtörlője és csicskása. ja de."
Az EU nem putri.
Alapvetően én sem vagyok oda a nagy szovjet múltú Oroszországért meg Putyin generális admirális vezérezredesért.
De egyenlőre nincs más....
Magyarország az Osztrák-Magyar Birodalom szétesése óta, egyedül egy gazdaságilag életképtelen, nem képes az önellátásra.
Csak úgy tudott érvényesülni, hogy belebújt valamelyik aktuális nagyhatalom fenekébe.
De, egyik nagyon szövetség sem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.A Harmadik Birodalommal való szövetségnek szörnyű vége lett, a Szovjetunió úgy volt sz_r ahogy volt.Az EU, hát itt meg nem erre számítottunk.
# 4:
Műveletlen vagyok, kérlek világosíts fel, hogy miért...
# 8:
Perpill Magyarisztán antidemokratikusabb mint Oroszország, bizonyos szempontból..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!