Van arra esély, hogy valamikor utolérjük nyugat -európát GDP/fő értékben?
Ugyan segíts már rajtam, nem szeretnék retardált maradni. Mitől vagyok retardált? Attól, hogy értem mi a különbség a bevándorlás és a menekülés között, és hogy egy menekült miért nem tudja használni a bevándorlás csatornáit?
Több kérdésnél belinkeltem már egy tanulmányt, mely szerint a Magyarországon tartózkodó bevándorlók és menekültek átlagon felüli képzettségűek és alacsonyabb körükben a munkanélküliség. Erre eddig csak hőbörgést és lepontozást kaptam, de adattal senki sem tudott szolgálni, amivel igazolná a "minden bevándorló értelmi fogyatékos analfabéta szociopata" elméletet. Szerintem inkább az a retardált viselkedés, hogy tényekkel szemben fröcsögéssel válaszolunk, de látom valakiknél ez normális. A legtöbb bevándorló ennél kulturáltabb.
de az egész nem a hivatalos menekültjogról szól, hanem a zöldhatáros költözőmadarakról
Ha szerinted azon múlna, hogy ne ölje meg őket senki miért nem telepedtek le Macedóniában vagy Szerbiában vagy Albániában? Ott már nincs ISIS. Na ezért vicc az állandó nemgazdaságibevándorlómenekült' felkiáltás.
Gondolkozz már egy kicsit.. Ha már egyszer el kellett mennie otthonról, akkor utána valahol szeretné újrakezdeni.. Sokra megy azzal, ha megússza az IS-t, de meghal tífuszban egy török menekülttáborban, vagy a Balkánon szétszedik az emberkereskedők. Európában ráadásul elég szép diaszpóra van (a szíreknél maradva, mivel jelenleg ők jönnek menekültként a legtöbben), aminek számíthatnak a segítségére.
Az ukránok (és köztük a kárpáraljai magyarok) sem Moldovába mennek, hanem az EU-ba, mert meglepő módon maximalizálni akarják a túlélési esélyeiket..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!