Van esély arra, hogy a TEV bezárassa és betiltassa a kurucinfót?
Figyelt kérdés
2015. jún. 19. 11:42
1/10 tetro válasza:
Nincs. Ha bezáratják az egyik helyen, átköltözik egy másik szerverre.
2/10 A kérdező kommentje:
akkor meg mit szájkaratéznak?
2015. jún. 19. 11:44
3/10 anonim válasza:
Nincs. Ugye jenki szerveren megy, és ott még másképpen értelmezik a szólásszabadságot.
4/10 anonim válasza:
Liberálisoktól mit vártál??:D:D:D:D
Még szép, hogy szájkarate level 1000000000000:D
5/10 anonim válasza:
Pont a liberalisok nem akarjak bezaratni.
6/10 anonim válasza:
fel kéne már fogni hogy kurcz volt van és lesz!!!
lehet kapálózni!!
7/10 anonim válasza:
te utolsó fax: az úgy van, hogy Lenin élt, él, és élni fog
8/10 Küszöbmajom válasza:
Teljes mértékben ellene vagyok annak, amit a kurucinfó és a vele rokon oldalak képviselnek, de nem gondolom, hogy be kellene tiltani bármelyiket is.
Az internet arra való, hogy szabadon kifejezhessük a gondolatainkat és a világnézetünket.
Akinek nem tetszik valamelyik oldal az ne olvassa.
9/10 anonim válasza:
Nincs. Ugyanazok vannak mindkettő mögött (cionisták). Mindkettőnek a zsidók elleni provokáció a célja.
10/10 tetro válasza:
Szerintem nem kell beszüntetni egy médiumot sem a véleménye miatt. Az viszont elvárható szerintem minden Magyarországon működő médiumtól, hogy a törvényeinknek megfeleljen, és számon kérhető legyen azért ha bűncselekményt követ el. Az ellen példaként felhozott 444 például ilyen. A Kuruc amelyik állandóan semmi mással nem foglalkozik csak valós vagy valótlan bűncselekményekkel, nem hajlandó Magyarország törvényeit betartani... Azért ez furcsa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!