Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért van az hogy csak a...

Miért van az hogy csak a Jobbikosok képesek indokolni, linkelni, alátámasztani az állításaikat, és mindenki más csak provokatívan hadovál minden érv és alap nélkül?

Figyelt kérdés
2010. márc. 1. 16:10
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
47%
KÉRDEZŐ!Téged is fizetnek,vagy magadtól vagy ilyen hülye?Miért kardoskodsz olyanról,amiről nem tudod hogy végre lesz-e hajtva egyszer az életben?Ha véletlenül bejönne a Joker és úgy esik igen,miből gondolod hogy ez mindenkinek tetszeni fog?Szerinted is mindenki segg aki nem a te nézeteid támogatja?Miért akarod a véleményed másokra erőltetni?Nem törődik veled senki?Azért arra igazán kíváncsi lennék,míg nem ebbe a pártba,eszmébe voltál szerelmes,addig ki volt a szerencsés aki a kegyeidben részesült?Könyveld el,nem mindenkinek szimpatikus!Ez van!:)))
2010. márc. 1. 17:52
 22/27 anonim ***** válasza:
47%

Rövidült az érvelésed. :)

Az, hogy más országban van gárda-szerű dolog, az nem jelenti azt, hogy nekünk is át kellene vennünk a példájukat. Hány helyen engedi a rendőrség, hogy csak úgy masírozzanak balra-jobbra? Hol engedik ezt így (példa)?

Miből gondolod azt, hogy ha az alacsonyabb jövedelműek több pénzt kapnak, akkor a magyar terméket fognak vásárolni? Miért vennének magyar tejet, ha a lengyel olcsóbb, mert ott nagyobb telepeken, gazdaságosabban termelik? És mikor vesz majd magyar plazmatévét, jó minőségű biciklit, tartós ruhát, számítógépet - hisz mindezekből szerintetek itthon gyártanak, hisz csak így nem az importot erősítik?

Szerintem meg igenis fontos az, hogy mi igazságos, és mi nem, mert ha nem látom a magam érdekét benne, akkor szarok bele a nagyvilágba, dolgozzanak a többiek, nem fogok ingyenélőket eltartani. Nem vagyok én hülye, hogy mások helyett dolgozzak a semmiért.

Nincs hasznunk a multikból? Ha csak a LEGO gyár 140 embernek ad munkát, saccperkábé, ha nincs is mindenkinek családja, akkor is 400 ember (férj-feleség-gyerekek) életét befolyásolják azzal hogy fizetést adnak. Fizetnek adót (ők befizetik a TB-t és a többi adót, nem úgy mint sok MAGYAR vállalkozás).

2010. márc. 1. 18:07
 23/27 anonim ***** válasza:
Nem értem miért kell leszólni a kérdezőt... Az oldalon megszokotthoz képest sokkal értelmesebb vita alakult ki érvekkel pro és kontra. Azért a Jobbik marxista stb megállapításokhoz képest és a büdöskommunista meg újfasiszta jelszavak skandálásához képest itt értelmes párbeszéd alakult ki. Egyébként majd' mindenki rá akarja erőltetni másokra a nézeteit... És igazán feltételezhetnénk, hogy olyan dolgot nem enged ráerőltetni magára senki, aminek az ellentétét gondolja. Ha mégis, akkor meg is érdemli.
2010. márc. 1. 18:10
 24/27 anonim ***** válasza:
8%
Mert a Jobbik tenyleges problemakat vet fel, es nem hazudozik ossze vissza. Ha az igazsag mellett harcolunk, akkor nem nehez ezt alatamasztani ervekkel.
2010. márc. 1. 18:16
 25/27 anonim ***** válasza:
Hát ha neked az a legnagyobb problémád hogy nagy Magyarország legyen,meg megszólnak mert olyan pólóban jársz,akkor k.rva jó életed van!Érdekes,én ilyen ökörségeken sosem agyalok.Olvasgass a kérdések közt,érdemes!Szerintem többet ártottatok a pártnak,mint ami hasznot hozhatnátok hétköznapi dolgokkal!Érvek-ellenérvek.Elhiszem.nem hiszem.Tetszik-nem tetszik.Akarom-nem akarom.Linkelsz-azért sem linkelek:))))
2010. márc. 1. 18:22
 26/27 bumbi02 ***** válasza:

mindenki más csak provokativan hadovál...

itt álljunk meg, sztem maga a kérdés is elég provokáló..

amugy meg elég nagy általánositás... jobbikosokkal sokkal vitatkoztam több témában is és pl teszem azt Trianonnál alátámasztottam érveimet többféle adattal (etnikai arányok, akkor és most, stb) erre mien ellenérvet kaptam: antimagyar hülyegyerek vagyok... én tudom h nem csak jobbikosok közt vannak ilyenek, de én se általánositom rá ezt a jobbikra de te se probáld meg magyarázni hogy a Jobbikosok a szentek és a tudósprofesszorok...

2010. márc. 1. 21:34
 27/27 anonim ***** válasza:

A baj az hogy a jobbikosok nem fogadják el mások érveit.

A legtöbb jobbikos a neki nem tetsző kommentre annyit reagál hogy biztos cigány, jobbikos vagy hazzaáruló.

2010. márc. 1. 21:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!