Áder mit beszél mindennap a klímaváltozásról, ahelyett, hogy a fizetéseket és a nyugdíjakat emelné és munkahelyeket teremtene? Nagyon idegesít ez engem.
A jövőnk és egyáltalán az emberiség fennmaradása azon múlik, hogy hogyan oldjuk meg a klímaváltozással, szociális egyenlőtlenségekkel, túlnépesedéssel, biodiverzitás vesztéssel, járványokkal és társadalmi káosszal fenyegető válsághelyzetet.
A fizetésekről és munkahelyteremtésről szóló üres populista szólamok nagyon nem hiányoznak, így is túl sok van belőlük.
Most az a dolgunk, hogy összefogjunk, befogadjuk a nálunk rosszabb helyzetben lévőket és szolidaritást mutassunk egymással globális szinten, enélkül a problémák megoldásához hozzá sem tudunk kezdeni!
"Most az a dolgunk, hogy összefogjunk, befogadjuk a nálunk rosszabb helyzetben lévőket és szolidaritást mutassunk egymással globális szinten" - mikor adtál utoljára szállást egy magyar hajléktalannak a lakásodban?
Ugye?
KUSS.
Kedves 13.!
Én havi jövedelmem 10%-t fordítom jótékony célra és önkéntes szolgálatot végzek heti 6 órában. A lakásomban valóban nem él hajléktalan, mert az arra tartósan nem alkalmas, de rövidebb időkre gyakran adok szállást bajbajutott embereknek.
Ha mindenki csak ennyit tenne, és nem nézné, hogy magyar vagy nem magyar a rászoruló, akkor már nem is volna probléma.
(Vannak azonban nálam jelentősen tehetősebb emberek akik az én hozzájárulásom százszorosát sem vennék észre családi költségvetésükben, mégsem tesznek még ennyit sem. Én erről beszéltem.)
Üdv:EA
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!