ugyanakkor tényleg eléggé röhejes, hogy akár az Iszlám Álammal, akár a bevándorlókkal, akár a cigányokkal, akár a feketékkel van baj, az mind-mind biztosan a zsidók hibája
ha tényleg akkora hatalmuk van már rég az övéké kellene, hogy legyen minimum az egész közel-kelet
2015. jún. 19. 17:18
12/25 anonim válasza:
444= kurucinfo
2015. jún. 19. 17:38
13/25 anonim válasza:
Nekem a tejszínes disznósajttól van hasmenésem.
2015. jún. 19. 18:04
14/25 anonim válasza:
nincs én mindennap olvasom , valós híreről eseményekről normálisan tájékoztat. ellenben én is utálom a nigerezést és a zsidózást, a cionista zsidókat kellene
ostorozni nem az összes zsidót
2015. jún. 19. 18:07
15/25 anonim válasza:
A 444-en, Amerikai Népszavában, Indexen is állandó gyűlölködés folyik. Ha az egyik oldalnak szabad, a másiknak is.
2015. jún. 19. 18:23
16/25 anonim válasza:
Én is az indexet mondanám mint itt sokan mások. Hetek óta megy a menekültsajnáltató posztok gyártása, persze az összes ilyen cikkhez képként vagy azt az 1000-ből 1 fogorovost csatolják aki afrikából jött vagy néger kisgyerekeket raknak be az anyjukkal. Legalább ugyanolyan egyoldalú mint a kurucz.
2015. jún. 19. 19:59
17/25 anonim válasza:
1000ből 1? :) az eddigi összesből 1
2015. jún. 19. 20:17
18/25 anonim válasza:
"Én is az indexet mondanám mint itt sokan mások. Hetek óta megy a menekültsajnáltató posztok gyártása, persze az összes ilyen cikkhez képként vagy azt az 1000-ből 1 fogorovost csatolják aki afrikából jött vagy néger kisgyerekeket raknak be az anyjukkal. Legalább ugyanolyan egyoldalú mint a kurucz."
igazából ez is csak arra tökéletes példa, hogy az index inkább empátia-keltő, mint gyűlölet-keltő lap
2015. jún. 19. 20:37
19/25 anonim válasza:
Tudom hogy nem ez a téma, de tudnátok nekem ajánlani valami olyan sajtót, ami nem a politikai pártok által megkent dumát nyomja, hanem függetlenül működik? :D
2015. jún. 19. 20:37
20/25 anonim válasza:
Köszönjük bejelentésed. Moderátoraink amint tudják, ellenőrzik ezt a kérdést.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!