Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nincs hányingeretek ezektől a fiúktól, akik azt hiszik, hogy a testük miatt tetszenek majd valakinek?
Egyre másra jönnek a fényképek, hogy elég izmos vagyok-e, meg jól nézek-e ki? Titeket ez tényleg érdekel?
Mert én sehogy nem néztem ki, volt egy kis pocakom, se állásom, se pénzem, se autóm nem volt, mégis találtam magamnak egy csodaszép lányt, aki hozzám jött és gyerekeket szült nekem.
Miért gondolja itt minden fiú, hogy ez alapján fogják őt szeretni, mikor mindenkinek szerintem az fontos, ami belül van! Azt meg nem lehet mutogatni, hanem ki kell fejezni.
Vagy rosszul látom a dolgot?
nekem küldhettek fotót én elmondom hogy néztek ki :D úgyis unatkozom :)
19/L
Letiltottál?:)
Ügyes vagy drágám:)
A pasidnak meg üzenem,hogy egyen sokat...ha van mit:D
Én megnézem, véleményezek és ennyi, különösebben nem hoz lázba.
Apuci (lol ez a név), a mai tizen -és huszon 1-2 éves korosztály jóval felszínesebb, mint ez anno a te idődben volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!