A balliberálisok (MSZP, DK, PM, Együtt, MLP) a határon épülő "fal" ellen is levágnak majd egy kerítés bontogatós hisztit, mint anno a Megszállás emlékműve ellen?
15.47
nincs neved, nem tudom ki vagy, nem tudom mikor nem küldtél.
általában ha valaki alpári stílusban nyilvánul meg, akkor egyszerűen letiltom.
15.33
és ebből mennyien maradtak ki? hánynak bírálták el pozitívan a kérelmét?
amúgy van egy tök érdekes dolog a harmadik táblázatban. amióta a Fidesz hatalmon van, azóta lényegében lehetetlen harmadik világbeli állampolgárként vízumot szerezni. anyagi, családi vagy bármilyen helyzettől függetlenül. nemzetközi törvények ide vagy oda. ezt szépen ki is rajzolja a statisztika.
Az elküldés időpontja: 06-08 00:07
A PM-ben kérdted, hogy a kultúrájukat teszem-e felelőssé viselkedésükért, és hosszan ecseteltem, hogy igen, és elfelejtettél rá válaszolni, pedig nem volt benne semmi alpáriság.
15.53
talán mert már le voltál tiltva?
kedves hogy most már kiírtad a neved. sosem láttam még eddig ezt a nicket.
15.57
sajnos gőzöm sincs. a nicked sem ismerős. mire vagy kíváncsi?
16.01
hogy lehet, hogy valaki nem emlékszik egy valamikor a gyakorin kapott levélre?
1. nem olvassa el
2. nem ez az oldal az élete, így nem is érdekli annyira, hogy emlékezzen
3. az átlag amúgy sem emlékszik az életéből minden beszélgetésre
4. meg sem kapta a levelet
így már el tudod képzelni? :)
# 30/39 Időpont ma 15:48
Tehát szerinted is haszontalan a kormány plakátkampánya? Köszönöm, hogy elismerted, hogy kidobott a fityisz újabb párszázmilliót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!