A balliberálisok (MSZP, DK, PM, Együtt, MLP) a határon épülő "fal" ellen is levágnak majd egy kerítés bontogatós hisztit, mint anno a Megszállás emlékműve ellen?
16.56
én elhiszem neked. Csak szeretnék látni valami bizonyítékot arra amit állitasz. Pl mennyibe kerülnek nekünk, ha szerinted annyi pénzt forditunk rájuk.
17.03
tökre birnám ha felnött emberként probálnál viselkedni, és az alpári kötekedésed helyett érvelnél inkább. Vagy ha kitartasz a kretén mivolt mellett, akkor legyél már elég bátor felvállalni egy nevet, hogy könnyebb legyen ignorálni téged.
jajj hagyjuk már... senki sem hiszi el neked, hogy te ezeket a dolgokat nem tudod
sima troll vagy
18.40
a remek stílusod mellett igazán éleslátású is vagy.
igen, én tudom mennyit fordítunk a menekültekre. meggyőződésem hogy a válaszadó, aki azért fröcsög, hogy a bevándorlók a szociális rendszerünkön élősködnek, ő nem tudja. ezért is kérdezem. mi ezzel a problémád, azon kívül hogy oda kell okádnod éppen valakire az epét?
nos nem kell nekem vagy a kormánynak vagy bármelyik európai jobboldalnak hinned a kérdésben
elég csak a dán liberálisoknak pl
Újból leírom.
Kormány határőrizetre, menekültek ellátásra fordított forrásai: 400 millió forint;
Nemzeti konzultáció: 1000 millió forint;
Plakátkampány: 300 millió forint;
Kerítés: 1000+ millió forint.
Plakátok kiemelt rendőri védelme: ?
Akkor most mire is megy el az adófizetők pénze, a menekültekre, vagy a ti hülyítésetekre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!